VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 ŞUBAT PAZAR

19 Şubat 2017

....................

1- Karacasu Beldesi halkından Merhum Talip TUGAYTİMUR'un eşi, Adalet, Ali, Tahir ve Merhum Necibe'nin anneleri; Fatma TUGAYTİMUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Paşaköy Mahallesi halkından, Hatice  YOKUŞOĞLU'nun eşi, Muzaffer YOKUŞOĞLU, Müşerref ÇAKMAKÇI'nın kardeşi, Fatma KİLİTÇİ, Ayşe KARANFİL, Nursel YAMAN'ın babaları, Köy Hizmetleri'nden emekli; Ali YOKUŞOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Ovadüzü Mahallesi halkından, Servet ve Fatma ÇAVDAR'ın oğlu ve gelini, Mustafa, İsa ve Emine ÇAVDAR'ın abileri, Muammer ÖZDEMİR ve Erol ÇAVDAR'ın anne ve babası; Muzaffer ve Emine ÇAVDAR Hak'kın rahmetine kavuşmuşlardır. Cenazeleri bugün Mudurnu İlçesi Aşağı Feriz Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben ilçesi Gerenözü Köyü halkından Merhum Hasan ve Fatma VARLIK'ın oğlu, Hacer VARLIK'ın eşi, Zerrin ve Murat VARLIK'ın babası Merhum Yunus, Emrullah VARLIK ve Emine YERLİKAYA'nın kardeşleri, Orüs Kereste Fabrikası'ndan emekli; Mustafa KUDDİS VARLIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gerenözü Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Kültür Mahallesi sakinlerinden, Tacettin, Hacettin, Fikret, Nurhan BERBER ve Hazin YILMAZ'ın babası, Sabri YILMAZ ve Nurhan BERBER'in kayınpederi, Mengen Orman İşletmesi'nden Emekli; Fikri BERBER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.