VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 24 ŞUBAT CUMA

24 Şubat 2017

..........................

1- Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Çorak Kuşlar Mahallesi halkından Ahmet ÇAKIROĞLU’nun eşi, Çetin, Zeki ve Şerife ÇAKIROĞLU’nun anneleri; Güllü ÇAKIROLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çorak Kuşlar Köyü'nde kılınacak Cuma ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

2-Seben İlçesi Gerenözü Köyü sakinlerinden,Merhum Mehmet YERLİKAYANIN eşi, Merhum Hüseyin, Merhum Mustafa ve Merhum Arif YERLİKAYA'nın anneleri, Cevdet, Cevriye, Selçuk, Mehmet, Esra ve Seda YERLİKAYA'nın babaanneleri; Zeyneti YERLİKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Gerenözü Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Seben İlçesi Güneyce Köyü halkından Merhum Mehmet BAŞER'in eşi; Fatma BAŞER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Güneyce Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık İlçesi Alanhimmetler köyü halkından Hafıza'nın kızı, Mustafa ASLANKABAKLI'nın eşi; Fadime ASLANKABAKLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Alanhinmetler Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Mudurnu Sarpıncık köyü halkından Eşref ve Feride BULUN'un oğlu, Arif BULUN, Ayten YAMAN, İbrahim BULUN ve Hayriye ÖZKAN'ın kardeşi, Dursun MENTEŞOĞLU'nun yiğeni; Maksut BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarpıncık Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Sarpıncık Köyü Aşağı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

6-Seben İlçesi Dereboy köyü halkından Nuri ASLAN'ın eşi, Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan Rıdvan ASLAN, Gülbahar AYDINOĞLU ve Fatma TÜRK'ün anneleri; Safiye ASLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Dereboy Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

7-Aşağısoku mahallesi halkından Niyazi HAMZAOĞLU ve Merhum Nezaket HAMZAOĞLU'nun oğulları, Yasemin HAMZAOĞLU'nun eşi, Mesut HAMZAOĞLU, Mehtap YILDIZ ve Nezaket ASLAN'ın babaları, Kadir YILDIZ, Hülya HAMZAOĞLU ve Fatih ASLAN'ın kayınpederi, Merhum Kemal KARAKAYA ve Hatice KARAKAYA'nın damadı, Serkan Eymen HAMZAOĞLU, Şeyma YILDIZ ve Ebrar YILDIZ'ın dedeleri: Cemalettin HAMZAOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kaynaşlıda kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Kaynaşlı Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.