VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 MART PAZAR

19 Mart 2017

...................

1-Sandallar mahallesi sakinlerinden Emine SEYMEN'in eşi, Sinan SEYMEN, Yasemin SEYMEN ÇAKIR ve Kübra DEMİR'in babaları, Bolu Esnaflarından; Abdulah Seymen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sandallar mahalle camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sandallar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Tetemeçele Köyü Hallar mahallesi halkından (Merhum) Kazım YILMAZ'ın eşi, Yücel YILMAZ ve Nezaket ESER'in anneleri; Safiye Yılmaz hakın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Tetemeçele köyü Hallar mahalle camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlıgına defnedilecektir.

3-Borazanlar mahallesi halkından (Merhum) Ali PERÇİN'in oğlu, Mustafa, Keramettin, Tahir ve Nizamettin PERÇİN'in kardeşleri, Kadir ve Ali PERÇİN'in babaları; Burhanettin Osman Perçin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey köyü Kulübeyanı camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Aşağı Karaköy mahallesi sakinlerinden (Merhum) Bedrettin YILDIZ'ın eşi, Cevriye, Behiye, Mürvet, Emine, Huriye YILDIZ'ın anneleri; Nazile Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağı Karaköy mahalle camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

5-Kültür mahallesi sakinlerinden Eski Aşçılardan Fahri DOLAPCI'nın eşi, Sefer DOLAPCI ve Seher ÇAĞLAN'ın anneleri,Neriman DOLAPCI ve Galip ÇAĞLAN'ın kayınvalidesi, Yade ve Yalçın DOLAPCI'nın babaanneleri, Talip ve Hakan ÇAĞLAN'ın anneanneleri; Gülizar Dolapçı hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

 

 

 

 

6-Ilıcakınık köyü sakinlerinden  Melek ÖZER'in eşi, Selim, Fatih ve Ayşegül ÖZER'in babaları, Ilıcakınık köyü Muhtarı; İsmail Özer hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ilıcakınık köyü camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

7-Seben ilçesi Kuzgölcük köyü halkından Hüseyin ARSLAN'ın amcası, Rabia KEYF, Fatma AĞIR'ın babaları, Ayhan KEYF, Osman AĞIR'ın kayınpederi;Hasan Arslan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karacasu Santral camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.