VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERDEN ÇANAKKALE ÇIKARTMASI

19 Mart 2017

......................

Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite ve ortaöğretim teşkilatları tarafından 18  Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünde Çanakkale'ye çıkarma yaptı. Ülkücüler şehitlikte bol bol dua ettiler. 

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde Bolu Ülkü Ocağı teşkilatlarının Çanakkale’ye gittiğini söyledi.

“ALLAH TÜRK’Ü KORUSUN”

İsmail Akgül, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız bünyesinde üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarımızı Çanakkale Zaferi'nin 102. yılında ecdadımızı yad etmek ve gençlerimizin milli terbiyelerine katkıda bulunmak üzere Çanakkale'ye uğurladık. Her zaman Türklük ve İslam bilincinde olan Ülkücü Hareket mensupları Atalarımızın bu ülke için nasıl mücadele ederek bize hangi koşullarda bu toprakların teslim edildiğini, bir avuç toprak için binlerce şehit verdiğimiz Kutlu Çanakkale topraklarını ziyarette bulundular. Ülkü Ocaklı gençlerimiz yerinde ziyaretleri ile Türk milli ve manevi değerleri daha iyi anlayarak ruhlarına ruh katacaklardır. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin” dedi.

  • ÜLKÜCÜLERDEN ÇANAKKALE ÇIKARTMASI
  • ÜLKÜCÜLERDEN ÇANAKKALE ÇIKARTMASI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.