VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 2 NİSAN PAZAR

2 Nisan 2017

..........................

1-Kıbrıscık ilçesi Belen köyü Çukur mahallesi halkından, Afer KODAL ve (merhume) Halime KODAL'ın kızı, Şahin ÇINAR'ın eşi, belediye personeli Cahit ÇINAR, Uğur ÇINAR, Okan ÇINAR ve Nevin ASLAN'ın anneleri, eski belediye çalışanlarından Cevdet ÇINAR ve Yunus ÇINAR'ın yengesi, Hasip KODAL ve (merhum) Muzaffer KODAL'ın kız kardeşi, Pahide KODAL ve Şaziye KARATAŞ'ın ablası; Şaziment Çınar hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Belen köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Mudurnu ilçesi Hacıhalimler köyü halkından (merhum) İrfan BURAK'ın eşi, Rufet BURAK'ın annesi, Mürvet BURAK'ın kayınvalidesi, Hacer ÇIRAKOĞLU, Fatma KARAKOÇ, Hatice KARAKOÇ, Emine BOZKURT ve Ömer BURAK'ın babaannesi; Hayriye Yüksel hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Mudurnu Hacıhalimler köyünde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Bahçelievler mahallesi halkından, Menekşe ERDOĞAN'ın eşi, Lale, Sema ve Tevrüz'ün babaları, Gani ÇAKMAK'ın kayınpederi; Ali Erdoğan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Camlı camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Demirciler köyü Hacıbeyler mahallesi halkından (merhum) Bahattin ÇAYIR'ın eşi, Mehmet ÇAYIR, Ayşe ÖZDEMİR, Naciye ÇALIŞKAN'ın anneleri; Safure Çayır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Hacıbeyler mahalle camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Hacıbeyler mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Semerkant mahallesi halkından (merhum) Ahmet YILDIRIM'ın eşi (merhum) Kudret YILDIRIM ve Hikmet DİNÇER'in anneleri, Naciye YILDIRIM ve Kemal DİNÇER'in kayınvalidesi, Hülya YILDIRIM ve Hale TUNÇER'in babaannesi, Derya ve Nimet DİNÇER'in anneannesi; Hatice Yıldırım hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karacasu beldesi merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.