VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE KUTLU YOLCULUK BAŞLIYOR"

3 Mayıs 2017

........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye yeniden üye olması ve fiilen başlayan partili cumhurbaşkanlığı sistemine geçişle ilgili olarak, “Yeniden bir araya geldiğimiz AK Parti’nin çatısı altında daha güçlü, daha kararlı, daha inançlı bir şekilde yeni bir kutlu yolculuk başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la her engeli aşacağız ve bu ülkenin geleceğini inşa edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yuvasına dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolu Belediye Başkan Yılmaz, “Yeniden bir araya geldiğimiz AK Parti’nin çatısı altında daha güçlü, daha kararlı, daha inançlı bir şekilde yeni bir kutlu yolculuk başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la her engeli aşacağız ve bu ülkenin geleceğini inşa edeceğiz. Millete hizmetin adresi AK Parti hareketinin mensupları olarak, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyerek yolumuza daha güçlü devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KUTLU YOLCULUĞUN BAŞLANGIÇ GÜNÜDÜR”

Belediye Başkanı Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden evinde, yuvasında olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin son 15 yılında tarihi başarılara, zaferlere damgasını vurmuş bir siyasi hareketin mensupları olarak, bugün heyecanımız, coşkumuz daha büyük. 33 aylık hasret sona erdi. Aslında mevzuat gereği resmi bir ayrılıktı bizimki. Heyecanımız, sevdamız, gönüllerimiz hep birdi, hep beraberdik. Milletin adamının, milletinin desteğiyle, millete hizmetin adresi AK Parti’ye dönüşü, bu ülkede tarihi bir gündür. Yeniden yükselişin başlayacağı kutlu yolculuğun başlangıç günüdür” diye konuştu.

“GÜÇLÜ ÜLKENİN MİMARIDIR”

“AK Parti’nin kurucuları olarak 14 Ağustos 2001’de birlikte çıktığımız kutlu yolda, birçok badireyi birlikte atlattık. Birçok tabuyu kimseyi incitmeden birlikte yıktık. Başörtüsü meselesini kavga etmeden çözdük. Anadilde konuşma özgürlüğünü getirdik. Her tarafta vesayet odaklarını temizlemek için büyük bir mücadele verdik. Karanlık oyunlara, hain örgütlere karşı dik durduk, eğilmedik. İstikrar içinde ekonomide büyümeyi gerçekleştirdik. Devletle milletin kaynaşmasını sağladık. Bu ülkedeki büyük yatırımların, güçlü ülke olmamızın mimarı milletinin desteğini hep arkasına almış, milletin adamı, bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. O’nun ülkemize kazandırdığı hizmetlerin en yakın şahidi de milletimizdir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.