VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRİBÜN LİDERLERİNDEN ÖNEMLİ ÇAĞRI

5 Mayıs 2017

........................

Boluspor kendi evinde Adanademispor’u 2-1 mağlup ederken, ilk 6 yolunda büyük avantaj elde etti. Taraftar dernekleri Pazar günü saat 18:30’da kendi evimizde oynayacağımız Şanlıurfaspor karşılaşmasında taraftarları stada davet etti.

Yarenler Grubu tribün Lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 Taraftar Grubu Başkanı Fatih Altundal, ortaklaşa yaptığı açıklamada Boluspor’un, TFF 1’inci ligin 32’inci haftasında oynayacağı Şanlurfaspor maçında takıma tam destek anlamında tüm şehri maça çağırdı.

YAPILAN ORTAK AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ

Yarenler Grubu ile Cadde14 taraftar grubu, “Maratonun Ortası Tek Yumruk Tek Yürek”, “O Kupa Bolu’ya Gelecek” sloganlarıyla, “Haydi Bolusporlular takımımızı bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmayalım” sözleri ile tüm şehre seslenerek 7 Mayıs Pazar günü için destek istendi.

“ASLA TAŞKINLIK YAPMADAN TAKIMIMIZI DESTEKLEMELİYİZ”

“Bu zorlu süreçte Boluspor’u seven, destek veren taraftarlara da önemli bir görev düşüyor. Takımlarının yanında olmak Bolu halkı gerçekten futbolla yatıp futbolla kalkan bir halk. Birçok maçta taraftarlarımız, kendi sahamızda olsun, deplasmanda olsun Bolusporurmuza en iyi şekilde destek olmaya çalışıyorlar. Özellikle yaşı 15 ile 40 arasında değişen arkadaşlarımız tribünlere gelerek takımlarına destek oluyorlar. Bu işin güzel kısmı. Sporda tribün desteği çok önemli. Özellikle futbolda bu daha da önemli. Asla taşkınlık yapmadan, kimseyle kavga etmeden Bolusporumuzu desteklemeliyiz. Tribünler taraftarların adeta ikinci evleridir. Taraftarlar hep bir ağızdan yaptıkları tezahüratla, söyledikleri şarkılarla kendilerini çok iyi ifade ederler. Çoğu zaman verdikleri destekle takımlarının motivasyonunu arttırarak galibiyette pay sahibi olurlar. Aynı zamanda rakip takımların işlerini zorlaştırırlar. Taraftar eğer o gün stada gelmişse o stat adeta o gün bayram gününe döner. Ama gelmediyse bir cenaze evinden farksızdır. Taraftarlarımız gerçekten vefalıdır. Takımına aşkla bağlıdır. Ona sevgisini göstermek için tribünlere koşar. Takımının galip gelmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Sezonun bitmesine 3 maç kala Bolusporumuzun çok daha fazla desteğe ihtiyacı var.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.