VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POEPON İÇİNİ HOLLANDA BASININA DÖKTÜ

16 Mayıs 2017

...................

Boluspor'un golcü oyuncusu Rydell Poepon, “Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Türk taraftarları çok çılgın” dedi. Poepon 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili olarak “Kara bir geceydi” diye konuştu.

Hollanda basınına konuşan Poepon, Türkiye'de taraftarların futbola ve futbolculara çok büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Poepon, Wesley Sneijder ve Van Persie gibi isimlerin İstanbul'da işinin zor olduğunu ifade ederek, “Sokağa çıktığınızda herkes sizinle fotoğraf çektirmek istiyor. Türkler futbol konusunda çok çılgın. Bolu'da da böyle. Amsterdam'da da insanlar beni tanıyorlardı ama yanımdan sakince geçip gidiyorlardı. Burada hemen yanınıza gelip ilgi gösteriyorlar, imza alıp fotoğraf çektiriyorlar. Sneijder ve Van Persie gibi isimlerin bu ilgiyle İstanbul'da nasıl başa çıktıklarını çok merak ediyorum. Bir yere gidemiyorlardır'' sözleriyle dile getirdi.

“TRİBÜNLERDE KADIN SEYİRCİ YOK”

“Türkiye'de yapılanma yeni. 3 büyükler çok daha güçlü. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş çok farklı. Bazı planlamalar, yatırımlar da yapılıyor. Ama üst lig ile biraz fark var burada. Seyirci sayısı çok az. Biletler çok pahalı değil, 10 TL, sadece 3 euro. Kız arkadaşım geldiğinde ona da söyledim. Tribünlerde kadın seyirci neredeyse hiç yok. Kentte dolaşırken de çok kadın görmüyorsunuz. Evlerindeler”

“ÜÇ BÜYÜKLERDE OYNAMAK İSTERDİM”

Galatasaray'a devre arası transfer döneminde gelen Garry Rodrigues gibi kendisinin de henüz patlama yapamadığının sorulması üzerine Rydell Poepon, “Evet, Garry'i ADO Den Haag'dan tanıyorum. Daha sonra yollarımız ayrıldı. Bence onun hikayesi ilham alınacak türden. Ben de henüz 30 yaşımda değilim. Eğer Galatasaray, Beşiktaş ya da Fenerbahçe'de oynama fırsatım olursa, bu benim için harika bir deneyim olurdu” dedi.

“KARA BİR GECEYDİ”

Kendisini sezon başı Boluspor'un istediğini söyleyen Poepon, “Çapa beni tanıyordu. Santos ta gelince geldim” dedi. Poepon 15 Temmuz gecesini ise “Kara bir geceydi” diye yorumladı. Poepon, “Kebap, Türk mutfağı harika. Tek olumsuzluk hava koşulları” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Boluspor
    16 Mayıs 2017 • 12:36
    Koca Sezon'da Nerde Hata yaptık.Sezon Başın'da Saha'ya Şimdiki onbiri Çıkartamadık,Kaleciler'den Şanssızdık,Bir ara Santos'u,Jansen'i Yedek kulubesine aldık.Bentleyin Bir Cevher olduğunu geç Keşfettik,Popen Penaltıcı Değil,Normal ama Kaleciyle İki defa Karşı Karşıya Kaldı Kaleciye Nişanladı,Oysa sağ'a veya sol'a alsa,Yatarak vursa Kaleci tutamazdı,Yine'de Kazandırdığı Puanlar için Teşekkürler,Guido Koçer,Keşke Sezon başın&
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.