VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 MAYIS ÇARŞAMBA

7 Haziran 2017

......................

1-Akpınar mahallesi halkından Merhum Mahmut ve Hatice ŞAN'ın kızı Merhum Halit ÇELİKEL'in eşi, Merhume Kadriye KOCAGÖZ, Ayşe KOCAELİ, Kadri ŞAN, Bedriye ÇİLOĞLU ve Bedri ŞAN'ın kardeşleri, Sedat ÇELİKEL, Sevil YAVUZ ve Saadet TAŞKINSOY'un anneleri, Birol YAVUZ, İsmail TAŞKINSOY ve Naciye ÇELİKEL'in kayınvalidesi; Sabriye ÇELİKEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2-Bahçelievler mahallesi halkından Merhum Vahap İNAN'ın eşi, Alptekin İNAN, Mine BAŞER ve Oya ARIKAN'ın anneleri, Metin ARIKAN ve Taner BAŞER'in kayınvalidesi; Gülfiz İNAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Camlı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3-Hamzabey köyü halkından, Huri BİLEN'in eşi, Zehra ÖZKAN, Saime ERKAN, Seher AYGÜNDÜZ, Şeref ÇEVİK, Emrullah BİLEN ve Merhum Kadir BİLEN'in babaları; Mehmet BİLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.