VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEMŞERİMİZ MEHMET YILMAZ'A ÖNEMLİ GÖREV

7 Haziran 2017

..................

16 Nisan referandumundan sonra yapısı değişen HSYK, yeni yapısı ile Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Geredeli hemşerimiz Mehmet Yılmaz, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Bozdağ başkanlığında yapılan toplantıda HSK Başkan Vekili ve yeni yapısıyla 2 daireye indirilen kurulun 1 ve 2 inci daire üyeleri seçildi.

YILMAZ 2. DAİRE BAŞKANI VE BAŞKAN VEKİLİ OLARAK SEÇİLDİ

Yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bozdağ başkanlığında ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. HSK Genel Kurulunda, iki daire halinde çalışacak kurulun üyelerinin dairelere dağılımı yapıldı ve HSK başkan vekili ve daire başkanları belirlendi. Buna göre, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz seçildi.

1 İNCİ DAİRE HALİL KOÇ’UN

HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç oldu. HSK 1. Daire üyeleri Halil Koç, Kenan İpek, Yaşar Şimşek, Mehmet Akif Ekinci, Hüseyin Şahin ve Hamit Kocabey'den oluştu. HSK 2. Daire üyeleri ise Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz, Alp Arslan, Mehmet Ademoğlu, Cafer Ergen, Songül Yazar, Ali Cengiz Köseoğlu oldu. HSYK üçüncü dairenin görev ve yetkileri ise HSK 1. ve 2. Daire arasında paylaştırıldı.

 

1 yorum yapılmış
  • SelamiTARHAN
    7 Haziran 2017 • 11:42
    Hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ülkemiz için hayır işler yapmayı nasip eylesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.