VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMŞU KATİLİ BOLU'YA GETİRİLDİ

8 Haziran 2017

........................

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada 77 yaşındaki Hamdi Beyde’yi av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddia edilen ve 40 gündür kayıp olan Mehmet Akman sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Kıbrıscık ilçesi Karadoğan Mahallesi’nde yaşayan Hamdi Beyde ile Mehmet Akman (68) isimli komşular arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Akman, kavganın ardından evine giderek aldığı av tüfeğiyle komşusu Hamdi Beyde’yi göğsünden vurdu. Yakınları tarafından ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Beyde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Komşusunu tüfekle vurarak öldüren Mehmet Akman ise kayıplara karıştı.

TUTUKLANDI

Nisan ayından gerçekleşen olaydan sonra firar eden Mehmet Akman'ın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yaklaşık 40 günlük çalışmanın sonunda Antalya’nın Kemer ilçesinde olduğu tespit edildi. Katil zanlısı Mehmet Akman Kemer Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı ve Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonla kaldığı pansiyondan çıktığı sırada gözaltına alındı. Üzerinde yapılan aramada sahte kimlik kullandığı belirlenen Akman, ilk ifadesi alındıktan sonra Bolu’ya getirilerek adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı çıkarıldığı mahkemede, ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • KOMŞU KATİLİ BOLU'YA GETİRİLDİ
  • KOMŞU KATİLİ BOLU'YA GETİRİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.