VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PERİŞAN OLDULAR

26 Haziran 2017

..........................

CHP İstanbul Milletvekili Enes Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve Ankara’dan İstanbul’da devam eden Adalet Yürüyüşü için grubun Bolu’dan geçişi 4 gün sürdü. Bolu’da görev yapan gazeteciler 4 gün boyunca gece gündüz çalışarak kelimenin tam anlamıyla perişan oldular.

Ramazan bayramıyla birlikte insanlar tatile çıkarak veya dinlenerek bayramın tadını çıkartırken, Boluda görev yapan gazeteciler bayramı da çalışarak geçirdiler. Boluda 4 gün süren Adalet Yürüyüşü nedeniyle Doğan Haber Ajansı Muhabiri Mutlu Yuca, Anadolu Ajansı Muhabirleri Emin Gürbüz, Abdülhamid Hoşbaş, Zafer Göder, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Faruk Çidem günde 20 kilometre yürüyerek Adalet Yürüyüşü’nü adım adım takip ettiler. Gazeteciler gün sonunda ayakları şişerken, mesleklerinin hakkını fazlasıyla verdiler. 

 

2 yorum yapılmış
  • Alkoc
    26 Haziran 2017 • 13:52
    Bravo kılıçdaroğlu.asıl adam.türkî ye için.adalet için yuruyor
  • Yurtsever
    27 Haziran 2017 • 06:22
    Pazarcı kardeşim; PKK ile Fetoculari yanlış adreste arıyorsun. CHP, hiç bir zaman terör örgütlerini desteklemez ve desteklememistir. PKK'lı ve FETOCU arıyorsan kendi partine ve akp' ye bakacaksın. Sen adalet için yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu' na teşekkür etmelisin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.