VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 HAZİRAN PAZARTESİ

3 Temmuz 2017

......................

1-Aydıncık köyü halkından, Merhum Hüdaverdi SARI'nın eşi, Ahmet, Kazım, Nazım, Ayşe, Fatma, Nurşen ve Merhume Şerife'nin anneleri; Ayşe SARI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aydıncık Köyü Aşağı Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Yolçatı köyü halkından Merhume Bedriye KOĞU'nun eşi, Nurettin, Kadir, Ahmet ve Hasan KOĞU'nun babaları Karayollarından emekli; Abdullah KOĞU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yolçatı Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Gerede İlçesi Beşkonak Köyünden, kemal Akgün'ün babası,Yusuf Cimşir'in kayınpederi, Abdurrahman Karagöz'ün dayısı, Ahmet AKGÜN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkonak Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Gerede İlçesi Çukurca Köyü Mandıra Mahallesinden Musa Aydemir'in eşi, Salih ve Mustafa Aydemir'ğin annesi; Zeliha AYDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çukurca Köyü Mandıra Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Gölyüzü Mahallesi halkından merhum Şaban KARAGÖZ' ün eşi, Merhume Muhsine AKAYOĞLU'nun Kardeşi, Merhum Prof. Şadi KARAGÖZ ve Merhume Şadan KARAGÖZ' ün Anneleri, Oliver Tolga KARAGÖZ' ün Babaannesi, Mehmet Bülent SÜALP ve Ahmet Tunç SÜALP'in Anneanneleri; Zatiye KARAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın (04.07.2017 Salı günü) Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağı Soku Aile Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.