VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU TÜRKİYE'NİN GÖZDESİ

3 Temmuz 2017

......................

Ramazan Bayramı'nda Bolu'nun gözde tatil merkezleri tatilcilerin akınına uğradı. Vatandaşların bayramda milli park ve tabiat parklarını tercih etmesiyle ziyaretçi sayısı, geçen yılki sayıyı ikiye katladı. Korunan alan ziyaretçi sayılarının en yoğun olduğu iller sıralamasında ise Bolu 187 bin 616 ziyaretçi ile birinci sırada yer aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nün koruması altında bulunan milli parklar ve tabiat parkları, Ramazan Bayramı'nda 1 milyon 700 bin kişiyi ağırladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatı üzerine DKMP Genel Müdürlüğü'nün aldığı tedbirler ile milli park ve tabiat parklarının girişlerinin ücretsiz yapılması bayram boyunca bu alanlardaki ziyaretçi sayısının rekor bir seviyeye ulaşmasını sağladı. Geçen yıl Ramazan Bayramı'nda 734 bin 246 kişinin ziyaret ettiği bu alanları, bu sene bayramda toplam 1 milyon 700 bin kişiyi ziyaret etti.

BOLU BİRİNCİ SIRADA

Vatandaşların bayramda milli park ve tabiat parklarını tercih etmesiyle ziyaretçi sayısı, geçen yılki sayıyı ikiye katladı. Korunan alan ziyaretçi sayılarının en yoğun olduğu iller sıralamasında ise Bolu 187 bin 616 ziyaretçi ile birinci sırada yer aldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp huzurlu bir ortamda tabiatla iç içe, aileleriyle bir arada piknik yapmak isteyen vatandaşlarımız, keyifle bayramlarını korunan alanlarımızda geçirme imkanı buldu" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.