VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTELE UCUZ OLDUĞU İÇİN GİTMİŞ...

4 Temmuz 2017

......................

Haber - Hakan Aydın - Ebru Eyvazoğlu

Bolu'da FETÖ'nün Çatı Yapılanması'nın yönelik 145 kişinin yargılandığı davaya Belediye Nikah Salonu’nda devam ediliyor. Kimse Yokmu Derneği Bolu Şube Başkanı tutuklu sanık Ahmet Nuri Gürsoy, Kızılcıhamam’da gerçekleştirildiği belirtilen Stratejik toplantıya katılmadığını belirterek, “Dediğim gibi. Ben ucuz olduğu için otelin daveti üzerine kaldım. Diğerlerini bilemem. Kaldı ki stratejik toplantı yapılacaksa Kızılcıhamam’a gitmeye gerek yoktu. Bolu’da da bu toplantı yapılabilirdi” dedi.

 

Terör örgütü üyeliği suçlamalarını reddeden Ahmet Nuri  Gürsoy, aleyhine ifade veren Hüseyin İka, İsmail Hakkı Özmen, Ertuğrul Fatih Tıraş, İsmail Gezgin, Serkan Özmarka, Sadi Yıldız, Savaş Yıldız ve Necati Durukan’ın beyanlarını kabul etmediğini söyledi. Bank Asya hesabını ve bu hesabı aktif olarak kullandığını kabul eden Gürsoy, bunun suç olmaması gerektiğini söyledi. Gürsoy ayrıca, örgütün dini içerikli sohbet toplantılarına da kesinlikle kabul etmedi.

“BİR ÇOK DERNEKTE AKTİF GÖREV ALDIM”

“Benim BOSİAD yönetim kurulu üyeliğim ve Kimse Yok Mu Derneği’ni Bolu’da kurmuş olmam terör örgütü üyeliği olarak kabul edilmiş. Ancak ben Kızılay, Haritacılar Derneği, Bolu Bir Umut Derneği, Alman Dostluk Derneği gibi bir çok derneğe üyeyim. Hiçbir derneğe siyasi veya ideolojik bir sebeple üye olmadım. Sosyal hayatın içinde olan bir insanım. Bu nedenle de bir çok derneğe üye oldum ve aktif şekilde görevler aldım. 2013 yılında Kimse Yok mu Derneği’ni Bolu’da açığımda, bu dernek TBMM tarafından üstün hizmet ödülü almış ve birçok derneğe verilmeyen yardım amaçlı para toplamayla yetkilenmiş bir dernekti. Üyesi olduğum derneklerin tek amacı insandır. Ben insanlara yardım yapan derneklere üye oldum.”

OTEL UCUZ DİYE KALMIŞ, TOPLANTIYA KATILMAMIŞ

Kızılcıhamam’da gerçekleştirildiği belirtilen Stratejik toplantıya katılmadığını belirten Gürsoy, “Fiyatların en düşük olduğu Ocak aylarında bu otelde yine otelin daveti üzerine kaldım. Örgütün her hangi bir toplantısına katılmadım. Ben ucuz diye otele gittim. Diğerlerini bilemem” demesi üzerine Bolu’dan yaklaşık 200 kişinin aynı anda otele girdiğini ve çıkış yapmasının manidar olduğunu Mahkeme Başkanı Seyfi Han’ın belirtmesi üzerine, “Dediğim gibi. Ben ucuz olduğu için otelin daveti üzerine kaldım. Diğerlerini bilemem. Kaldı ki stratejik toplantı yapılacaksa Kızılcıhamam’a gitmeye gerek yoktu. Bolu’da da bu toplantı yapılabilirdi” ifadelerini kullandı.

BENDEN TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAZ

“Bilerek ve isteyerek hiçbir örgüte üye olmadım. Sosyal hayatın içinde olan derneklere üye oldum. Bu üyeliklerimde terör örgütü üyeliği için delil gösterilmemeli. Ben 70 yaşında bir insanım. Benden terör örgütü üyesi olmaz. Tutuksuz yargılanmamı talep ediyorum.”

5 yorum yapılmış
  • Kafi
    4 Temmuz 2017 • 06:00
    Başta sen...
  • AdemKocaba
    4 Temmuz 2017 • 05:17
    Feto papazinin haberleşme ağıyla ilgisi tespit edilen herkes haindir idamla cezalandırılmalıdır!...
  • AdemKocaba
    4 Temmuz 2017 • 08:35
    Kafi, rumuzlu takipçi, açık adresini yazıp, eminim ki sen de papazın muritlerindensin.
  • Farkl
    5 Temmuz 2017 • 04:12
    Sakın sen olmayasin murid adem kocakafa bir derdin var senin belli
  • erdal
    6 Temmuz 2017 • 23:07
    En büyük fetö destekçilerinden biri sensin. Milleti fişledin.Milleti fetö aleyhine yazı yazanları tehdit ettin. Cemaatin etkin şeyiydin.ç
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.