VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 16 TEMMUZ PAZAR

16 Temmuz 2017

...................

1- Tekkedere Köyü halkından, Ayşe ÇAKIROĞLU'nun eşi, Bayram, İsmet, Kadir, Murat, Mehmet ÇAKIROĞLU, Gülfidan DEMİR ve Fİdan ALTUN'un babaları; Mevlüt ÇAKIROĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün Tekkedere Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Yumrukaya Köyü halkından, Belediye'den emekli Hakkı ve Nimet GÜLDÜR'ün torunu, Karayolları'ndan emekli Ahmet ÇIRPAN'ın torunu, Hasan ve Reyhan GÜLDÜR'ün kızı, Adnan ve Serap GÜLDÜR'ün yeğeni; Sinem GÜLDÜR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yumrukaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından Merhum Yakup ASLANDOĞDU ve Fatime ERSOY'un babası, Rıdvan ve Rıfat ASLANDOĞDU, Müşerref BAYRİ ve Hacer AKSOY'un dedesi, Durmuş ERSOY'un kayınpederi; Kerim ASLANDOĞDU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Dörtdivan Çetikören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Sümer Mahallesi halkından, Erdoğan, Levent, Ulviye KAPISIZ ve Ruh Sağlığı Hastalıkları hastanesi personeli Arife BATYAR'ın anneleri, Kadir BATYAR'ın kayınvalidesi, Yasemin ÖZTÜRK, Berkay, Özge ve Eren Berke BATYAR'ın anneannesi; Elife AZKIRAN Hak'kınz rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Sümer Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

3 yorum yapılmış
  • Gonul
    16 Temmuz 2017 • 05:15
    Mekanın cennet olsun sinemin seni çok seviyoruz
  • semih
    16 Temmuz 2017 • 13:33
    eren başın sağolsun
  • Leventkapsz
    20 Temmuz 2017 • 00:16
    Yokluğun çok Zor annem
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.