VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ŞEHİT VE GAZİ OLMAYA HAZIRIZ"

16 Temmuz 2017

........................

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Meydanı'nda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Kahpeler gelsin vuracaklarsa önce beni vursunlar. Hepimiz şehit ve gazi adayıyız. Allah bize bir daha o günleri yaşatmasın. Yaşatırsa düşmanlarımız bilsinler ki biz şehit olmaya hazırız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu aziz millet 1071 yılında Malazgirt yılında Anadolu topraklarına basıyor. Anadolu’ya tutunuyoruz. Önce Selçuklu, sonra Osmanlı. Topraklarımızın her yanı şehit kanıyla yoğruluyor. Viyana’ya kadar gidip Polatlı’ya kadar geriliyoruz ve sonra Kurtuluş Savaşı’nı başlatıyor. O komutan savaşı alıp götürüp bize bu toprakları vatan yaptı.

“HER BERABERDİK”

15 Temmuz ama bir başka. Allah o hainle baş etmemiz için bize nasip ettiği Recep Tayyip Erdoğan’a güç versin. Allah ondan razı olsun. O hainler bize bizim aldığımız uçaklar, tanklar, toplarla savaştık. Sizler sayesinde tanklar vız geldi.15 Temmuz il başkanımız, MHP İl başkanımız Adem Evcil sonrasında CHP İl Başkanımız Kazım ağabey yanımızda oldu. Sonra hep beraberdik. Sizlerle bizler hep beraberdik.

“KAHRAMANLIK YOLU BURADAN GEÇER”

“Burada olmayan kişiler televizyonlardan şimdi kahramanlık taslıyor. Kahramanlık yolu buradan geçer. Kahramanlık yolu sizlerle olmaktan geçer. 250 şehit 2 bin 250 kadar gazimiz var. Allah hepsinden razı olsun.  Kahpeler gelsin vuracaklarsa önce beni vursunlar. Hepimiz şehit ve gazi adayıyız. Allah bize bir daha o günleri yaşatmasın. Yaşatırsa düşmanlarımız bilsinler biz şehit olmaya hazırız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.