VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SINAV SORULARINI YEMİNLE ÖĞRENCİLERE VERMİŞLER

26 Temmuz 2017

.....................

Haber: Hakan Aydın – Bolu Takip Gazetesi

Bolu’da FETÖ’nin Çatı Davası devam ederken, örgüte bağlı şirkette çalıştığı ve bylock kullandığı iddia edilen Remzi Dayanır çarpıcı ifadelere yer verdi. ‘Muaz’ kod adını kullandığı iddia edilen Remzi Dayanır’in askeri lise sınav sorularının yemin ettirerek öğrenci grubuna verdiği iddia ediliyor. İddianın sahibi ise, Karabük’te FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçlamasıyla yargılanan Veysel Demir.

REMZİ DAYANIR’IN KOMEDİ GİBİ İFADESİ

ADAMLAR FETÖ’NÜN ÖRGÜT OLDUĞUNU KABUL EDEMİYOR

“Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Örgüt üyesi ve sempatizanı olmadığım gibi hiçbir örgüte de üye olmadım. Hakkımda isnat edilen suçun unsurları arasında cebir ve şiddetin kullanılması vardır. Bunu hangi eylemimde gerçekleştirdiğimi anlayamıyorum. Bunu kabul etmiyorum.”

FETÖ’NÜN KASET ARŞİVİ YAPTIĞI OTEL SORULDU

“10-12.01.2014 tarihinde Asya Termal Otel’de yapıldığı belirtilen strateji toplantısına katılmadım. Daha önceki tarihlerde bu otelde konakladığım doğrudur. Eski konaklamalarımı kollukta alınan ifadelerimde kendim belirttim. Ayrıca benim konakladığım tarihlerde aynı otelde çok sayıda bylock kullanıcısının olduğunu benim bilmem mümkün değildir. Aleyhime ifadede bulunan İlyas Taşkıran, Serkan Özmarka, İsmail Gezgin, Fırat Neçok, Emrah Çangaya, Sadi Yıldız ve Yakup Bektaş’ın ifadelerini kabul etmiyorum.”

ÖRGÜTE BAĞLI EVLERİ ORGANİZE ETMEDİM

Bir dönem yurt müdürü olarak görev yaptığım doğrudur. Görev yaptığım yurtlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından denetleniyordu. Müdürlük görevim esnasında örgütsel organizasyonlar yaptığımı ve örgüte bağlı evleri organize ettiğim iddiasını kabul etmiyorum. Ben sadece kendi evimin işlerini organize ederdim.

BAK SEN, SUÇU PAPAZA ATIYOR

İki buçuk programını yıldır sonu 5895 ile biten hattı kullanıyorum. Bu hat üzerinde tespit edildiği iddia edilen bylock kabul etmiyorum. Ben hiçbir şekilde indirmedim, kullanmadım veya başkalarının herhangi bir programı telefonuma indirmesine izin vermedim. Hukuki olmayan yollarla bylock verilerinin serverden alındığı iddiası vardır. Kanun dışı elde edilen verilerin aleyhime delil olarak kullanılmasını kabul etmiyorum. Kaldı ki adı geçen programın basından takip ettiğimiz kadarıyla masonlar tarafından ve İzmir’de gözaltına alınan bir papaz tarafından kullanıldığı iddiası da dile getirilmiştir. Ben böyle bir programı kullanmadım. Ben iddianamede yer alan isnatlar arasındaki suç işlemeye yönelik hareketlerimi tespit edemedim. İddia makamı da bulamaz çünkü benim isnat edilen suça yönelik eylemim yoktur.  Hakkımdaki suçları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum.

MUAZ KOD ADINI KULLANIYORMUŞ

İlyas Taşkıran ifadesinde sizin ‘muaz’ kod adını kullandığınızı iddia ediyor. Ne söyleyeceksiniz ?

“Kod adı kullandığım kesinlikle doğru değildir. Yurt müdürü olarak her yerde imzam varken nasıl kod adı kullanabilirim? İftiradır, kabul etmiyorum.”

Karabük’te FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında ifadesi alınan Veysel Demir vermiş olduğu ifadede sizin Mezun meskulu olduğunuzu ‘muaz’ kod adını kullandığınızı ve Bolu’ya bir dönem getirdiği 9-10 öğrenciyi bir evde misafir ettiğinizi, evde bulunan bir odaya öğrencilerin tek tek alındığı ve askeri okul sınav sorularını bu odada öğrencilere yemin ettirerek verildiğini iddia etmiştir. Ne diyeceksiniz?

“Şahsı tanımıyorum. Dediği hiçbir yerde bulunmadım. İftira atıyor.”

 

 

1 yorum yapılmış
  • mert
    26 Temmuz 2017 • 00:03
    bu fetöcülerin hepsi yalan söylüyor...vatan haini bunlar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.