VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVLET HASTANESİNDE YENİ UYGULAMA

26 Temmuz 2017

.......................

 İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde MR, Tomografi ve Patoloji sonuçları SMS ile anında hastalara bildirilecek. Başhekim Muhammed Demirkol’un göreve gelmesinin ardından büyük yeniliklere imza atan hastane yönetimi yeni uygulamayla vatandaşları hastanede kuyruklarında beklemekten kurtarıyor.

 Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çatısı altındaki İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yeni bir uygulama daha hayata geçti. Bundan böyle hastane bünyesindeki, Köroğlu, Kadın Doğum ve Çocuk ile Merkez ünitelerinde tedavi hizmeti alan ve doktorlarının isteği üzerine MR, Tomografi ve Patoloji işlemleri gerçekleştirilen hastalara bu işlem sonuçları cep telefonu yardımıyla anında bildirilecek. SMS ile bilgilendirilecek hastalara ‘Sonucunuz çıkmıştır’ mesajı gidecek. Yararlanıcıların sağlık hizmetlerine ulaşımı bu sayede bir adım daha hızlı hale gelecek.

 CEP TELEFONU NUMARANIZI GÜNCELLEYİN

 Uygulamanın hayata geçişi üzerine, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşlara şu önemli uyarıda bulunuldu:

“İzzet Baysal Devlet Hastanesi olarak MR, Tomografi ve patoloji sonuçları raporlandığında ‘Sonucunuz çıkmıştır’ şeklinde hastalarımızın sistemde kayıtlı cep telefonlarına mesajla bilgi vermeye bugünden itibaren başladık. Lütfen sisteme kayıtlı cep telefonlarınızı doğru ve güncel şekilde hastanemize gelerek güncelleyiniz. Bunun yanında hastaların cep telefonlarına ‘Sonucunuz çıkmıştır’ mesajı gittiğinde, sonuç raporuna hastanemiz internet sitesine girerek, ulaşabilirsiniz.”

2 yorum yapılmış
  • Eganiis
    26 Temmuz 2017 • 05:15
    Diyelimki mesaj geldi çok erken hemde çok erken sonuç çıkmış sonra doktor hanım ve beylerde bu kadar hızlı olacakmı yoksa; direk eczaneyemi gimemiz gerekiyor hocam.... Op
  • feyzanur
    30 Temmuz 2017 • 11:39
    Çok güzel bir uygulama inşallah zamanla oturacaktır. bal kabağı tatlısı tarifi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.