VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 TEMMUZ CUMARTESİ

29 Temmuz 2017

..............................

1- İhsaniye Mahallesi halkından Ayşe LALE'nin eşi, Demirhan ve Hakan LALE'nin babaları; Hasan Safa LALE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi,Yeşil Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Saraycık Köyü, Yukarı Mahalle halkından Rakım ve Safure ÖZKAN'ın torunu, Halit ve Filiz ÖZKAN'ın oğlu; Barış ÖZKAN(21) Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Saraycık Köyü, Yukarı Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Kıbrıscık İlçesi Balı Köyü halkından Süleyman BÜGÜK ve Merhum Fahri BÜGÜK'ün babaları, Merhume Hatice BÜGÜK'ün eşi, Abdullah BÜGÜK, Ümmiye UYMAZ, Ayşe OFLAZ ve Hatice BİLGİN'in dedeleri; Arif  BÜGÜK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Balı köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Mengen İlçesi Bölükören Köyü halkından İzzet KESKİN’in annesi; Fatma KESKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen Türkbeyli Mahallesi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.