VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR

10 Ağustos 2017

.....................

Bolu Belediyesi ekipleri kentteki asfaltlama çalışmalarına gece gündüz devam ederken, ekipler Sağlık Mahallesi Karadere Caddesi’ni gece yarısı asfaltladılar. Vatandaşın en çok şikayet ettiği konuların başında yer alan bozuk yollar için ekipler durmadan çalışıyor.

2017 yılı asfalt sezonuna hızlı giren ve birçok mahallede çalışma yapan Bolu Belediyesi, altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Bolu’nun daha da güzelleşmesi için büyük çaba sarf eden Bolu Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, 7 gün 24 saat esasıyla sürdürdüğü çalışmalarına dün gece Karadere Caddesi’nde devam etti. Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden çalışmalarda ekipler, Sağlık Mahallesi, Aşağısoku Mahallesi ve Yukarısoku Mahallesini birbirine bağlayan Karadere Caddesi’nin 1 buçuk kilometrelik bölümünü sıcak asfaltla kapladı.

ÇALIŞMALAR DURMADAN DEVAM EDİYOR.

Cadde, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeniden trafiğe açılırken, asfaltlama ekipleri bugün de Hürriyet Caddesi ile kanal üstü yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek. 

  • GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR
  • GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR
2 yorum yapılmış
  • tabitabi
    10 Ağustos 2017 • 06:06
    cici taksi alt geçitinden ışıklara kadar bir günde yıkılıp yapılan yol gördüm..Devamı?çakmaklar caddesi? Kanal yoluna kadar uzanan yoldaki metrelik çukurlar ne zaman göze görülecek acaba?
  • nuri
    10 Ağustos 2017 • 16:06
    ne yolu.. her tarafa taş döşediler üç metrelik yolun iki taralı kaldırımın genişliği sekiz metre yürürken oynayan kaldırımlar çöken kaldırımlar beton taşlarla döşendi Bolu metrekaresi kaç lira amca?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.