VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 AĞUSTOS PAZAR

13 Ağustos 2017

.....................

1- Gölyüzü Mahallesi sakinlerinden Seka'dan emekli, Cevdet  ve Türkan İÇÖZ'ün oğlu, Arzu ÜSTÜNDAL'ın kardeşi, Mehmet SALUR ve Canan KESER'in yeğeni, Sevim İÇÖZ'ün eşi; Burak İÇÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Gölyüzü Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Karamanlar Köyü halkından Merhum Vahit ÖZCAN'ın oğlu, Minibüsçü Nuri ÖZCAN'ın kardeşi, Ayşe ÖZCAN'ın eşi, Emine , Gülseren, Serpil, Asuman ÖZCAN'ın babaları, Hayrettin, Seyfettin, Bahattin ÖZCAN'ın amcaları; Nurettin ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Karamanlar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Paşaköy Mahallesi sakinlerinden Merhum Ali ÇALIŞKAN ve Ayşe ÇALIŞKAN'ın oğlu, Mehmet, Gülhanım, Emine, Elmas, Cemalettin ve Nejla'nın kardeşleri; Nizamettin ÇALIŞKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben İlçesi Kızık Köyü sakinlerinden Merhum Hakkı ÖZYILMAZ, Emine, Kadriye ÖZÇELİK'in anneleri; Bahire ÖZYILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben Kızık Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 Saat:15:00'te Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.