VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE ARKADAŞ CİNAYETİNİN DETAYLARI

13 Ağustos 2017

..........................

Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde iddiaya göre, araçta kendisini darp eden ve ardından pompalı tüfekle vurmaya çalışan arkadaşı 30 yaşındaki Burak İçöz'ü tabancayla öldüren 42 yaşındaki Kudret Tosunoğlu Giresun'da yakalandı. Olay sırasında araçta bulunan ve yaralanan Şenol Yılmaz iddiaya göre, ifadesinde, “Burak İçöz, 'Sen işimize engel oldun, bu meseleyi halledeceğiz' diyerek ilk önce darp etti ardından da pompalı tüfekle Tosunoğlu'na saldırmaya kalktı. Kudret Tosunoğlu tabancasını ateşledi” dediği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay önceki gece saat 04:00'da Paşaköy Mahallesi Kuruçeşme Sokak'ta meydana geldi. Bolu'da bir eğlence mekanında eğlenen Burak İçöz ve Kudret Tosunoğlu gece sonunda İçöz'ün aracına binerek mekanda çalışan Şenol Yılmaz isimli şahsı da alarak ayrıldılar. Burak İçöz aracını Kudret Tosunoğlu'nun evinin tam tersi istikameti sürünce, Tosunoğlu nereye gittiklerini sordu. Araçta bulunan Şenol Yılmaz isimli şahsın ifadesine göre, Burak İçöz, Tosunoğlu'na bağırmaya başladı. İçöz, 'Sen işimize engel oldun, bu meseleyi halledeceğiz' diyerek aracı yolda durdurup, Kudret Tosunoğlu'na yumruk attı. Araçta bulunan diğer şahsın tüm engellemelerine rağmen Burak İçöz bir türlü sakinleştirilemedi.

POMPALI TÜFEĞİNİ ÇIKARTTI

Burak İçöz, “Bırakın bu şerefsizi öldüreceğim” diyerek aracının arka kısmında bulunan pompalı tüfeği alarak Kudret Tosunoğlu'na yöneltti. Olay sırasında İçöz ve Tosunoğlu aracın iki farklı tarafından bulunuyordu. Kudret Tosunoğlu belinden çıkarttığı tabancayla Burak İçöz'e ateş etti. Kanlar içinde yerde kalan İçöz olay yerinde hayatını kaybetti, araçta bulunan diğer şahıs Şenol Yılmaz ise seken kurşunlardan hafif şekilde yaralandı.

GİRESUN'DA YAKALANDI

Olay sonrası şehir dışına kaçtığı tespit edilen Kudret Tosunoğlu'nu yakalamak için polis çalışma başlattı. Zanlı, akrabalarıyla birlikte Trabzon'a giderken Giresun'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Kudret Tosunoğlu sabah cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri eşliğinde cinayeti işlediği silahın yer tespiti için Karacasu beldesindeki ormanlık alana götürüldü. Zanlının silahı attığını söylediği yerde yaklaşık yarım saat süren aramalar sonucu silah bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

7 yorum yapılmış
  • Gul
    13 Ağustos 2017 • 14:13
    Çok iyi bir çocuktu geccecikti allah mekanani cenlet etsin aylesine ve yaninlarini sabır versin
  • melungeon14
    13 Ağustos 2017 • 17:04
    millet kafayı yemiş..kafanız iyiydi tabi...zaten içkiyi yasaklayacan önüne gelene silah vermeyecen...bizim insanımız kafayı yimiş durumda dünya üzerinde en cok suç ve olay işleyenlerin başında geliyoruz..adamlar zurna sokaklarda dolaşıyor..tanıdık.tırafik olunca yırtıyor..tanıdık yoksa çezayı yiyon...denetlemeler artmalı...10 dan sonra içki satılmıyor diyorlar..12.1 kadar ful içki satılıyor içene başı boş olduk...
  • Vecdi
    13 Ağustos 2017 • 23:35
    Nefsi mudafa tez zamanda cikar icerden insAllah
  • Ali
    14 Ağustos 2017 • 07:43
    Her içki içen olay çıkarıyormuş gibi düşunmeyin. Mısırda bayanların yüzde 99 u tacize uğruyormuş.hepsi içki içip mi bunu yapıyor.mesele kafa meselesi kafa. Özellikle müslüman geçinen ülkelerde çok oluyor taciz ve tecavüz cinayet hırsızlık.
  • umt
    14 Ağustos 2017 • 10:54
    Bey yakismiyor biri ölmüş gunahi sevabi kendinin allah bilir biri hic yatmasa ölüme sebebiyetten 8-10 yil yatar iki kisiyede yazik oldu insan bazen öfke hirsa yeniliyor ve unutmayin uygun şart koşullar zaman oluştumu her insan katil olur allah korusun bize dusen rahmet dileyip ders almak arkadan konuşmak yakismaz
  • Musa
    15 Ağustos 2017 • 02:32
    Çoluğu çocuğu olan adamsın. Beş gram aklın olsa gece dörtte evinde karının yanında yumuşacık yatağında olursun. Toprağın bol olsun. İnsaların canına kast eden akılsızlar yüzünden vay içki satılıyor da bilmem ne yorumları yapanlar hala neyin derdinde. Size ne milletin kaçta içtiğinden. Bişeyi yasaklamak istiyosanız gidin aklı olmayanların akşam 10dan sonra sokağa çıkmasını yasaklayın. Uğraşmayın insanların hayatıyla.NE yediğiyle ne içtiğiyle.
  • Tosunoglu
    15 Ağustos 2017 • 05:08
    Nefsi müdafa kendini korudu yalan haber
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.