VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 TEMMUZ PERŞEMBE

17 Ağustos 2017

........................

1- Bahçelievler Mahallesi halkından, Nurşen KORKMAZ'ın eşi, İlknur GÜLEN, Öznur ÖZCAN ve Özgü ATALAY'ın babaları, emekli Öğretmen; Hasbi KORKMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Sağlık Mahallesi halkından Merhum İsmail Hakkı PEHİT'in eşi, Kemal, Mürsel ve Halil PEHİT'in anneleri; Azime PEHİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Şahinoğlu Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Yumrukaya Köyü halkından, Hacı Sebahat GÖKDEMİR'in eşi, Önder, Recep, Ali GÖKDEMİR ve Semra KARAKAYA'nın babaları, Raşit KARAKAYA, Ayşen, Emine ve Sibel GÖKDEMİR'in kayınpederi, Berkant, Anıl, Evrim, Doğukan ve Zeynep'in dedeleri; Ömer GÖKDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Çayırpınar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Bahçelievler Mahallesi halkından, Adliye Zabıt Katibi Merhum Mustafa CARLI ve Emine CARLI'nın oğlu, Refik CARLI'nın abisi, Hande YALMAN CARLI, Simay ve Berk CARLI'nın babaları, eski milli valeybol hakemlerinden; Suat CARLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.