VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

20 Ağustos 2017

........................

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değişim yönünde verdiği mesajlar Bolu’da gerçekleşmeye başladı. Mental yorgunluk yaşayanların değiştirileceğini söyleyen Erdoğan’ın talimatı sonrası Cumartesi akşamı Karacasu’da toplantı düzenleyen Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu’nun teşkilatlarla yaptığı görüşmeler sonrası Bolu Merkez İlçe Başkanı Adil Esen istifa etti.

Ak Parti’de değişim rüzgarı Bolu’ya da sıçradı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 seçimlerini hedef göstererek teşkilatlardan mental yorgunluk yalayan isimlerin değiştirileceğini belirtmişti.

KARACASU’DA TOPLANDILAR

Erdoğan’dan gelen talimat sonrası çalışmalarına başlayan Ak Parti Genel Merkezi, Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu başkanlığında Bolu teşkilatları Karacasu’da bulunan bir otelde bir araya geldi. Bolu’da ki teşkilatların masaya yatırıldığı toplantının ardından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in istifası geldi. Esen’den boşalan Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na kimin aday olacağı merak ediliyor.

1 yorum yapılmış
  • SabriEN
    20 Ağustos 2017 • 09:28
    Bu istifa ne yorgunluğa benziyor ne de mental yorgunluğa adam gibi adamın kadrini bilmiyen kişiler partiyi yıpratmaktan başka bir şey yapmıyor. 2019 seçimlerinde anlarsınız ama nafile olay biter. Çalışılan emeklere yazık Siyaset öyle bir şeymiş ki onu görüyor ve yaşıyoruz. İyilik iyi olsa Koca öküze bıçak olmaz anlatabildim mi bilmem sayğılarımla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.