VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE O KOLTUĞA 3 ADAY

22 Ağustos 2017

.........................

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in görevinden istifa etmesinin ardından yerine kimin geçeceği merakla beklenirken, yapılan temayül yoklamasında 3 isim başkanlığa aday oldu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen’in mental yorgunluk gerekçesiyle istifasının alınmasının ardından yapılacak merkez ilçe seçimlerinde kimin aday gösterileceği belirlenmeye çalışıyor. Birkaç gündür Bolu’da yaşanacak kongre süreci öncesi istişarelerde bulunarak teşkilatların nabzını tutan İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay gözetiminde dün Ak Parti Merkez İlçe Başkan adayının belirlenmesi için temayül seçimi yapıldı.

3 İSİM ADAY OLDU

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Ak parti Merkez İlçe Başkanlığı’na 3 isim aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adayları olan Kazım Konak, Ahmet Eker ve Mehmet Çetin İl Koordinatörü Devecioğlu ile kısa bir görüşme yaptı.

TEMAYÜL YOKLAMASINA KİMLER KATILDI

Aday adaylarıyla yapılan kısa görüşmenin ardından Temayül yoklamasına geçildi. Yoklamada İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, İl ve Merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri oy kullandı. Yapılan oylama sonrası sonuçlar açıklanmadı

Kaynak – Bolu Takip Gazetesi – Hakan Aydın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.