VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE

13 Eylül 2017

...........................

Bolu Belediyesi bölgenin en büyük hayvan hastanesinin hayata geçirdi. Gelecek nesillere hayvan sevgisini aşılayacak projelere de imza atılırken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Hayvan hastanemiz, kapasitesi, teknolojisi ve uzman ekibiyle, bölgenin büyük bir eksikliğini giderdi. Şimdi çocuklarımızın, eğitim ve bakımları tamamlanan hayvanları, güvenli ve sağlıklı bir şekilde sevebilecekleri, içlerindeki hayvan sevgisini güçlendirebilecekleri projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

HER ODA ALTTAN ISITMALI

Her türlü hayvanın bakımının yapıldığı, bölgenin en kapsamlı Hayvan Hastanesi’ olarak kurulan Bolu Hayvan Hastanesi, hayvanların hizmetine sunulan bütün ünite ve odalarının alttan ısıtmalı, otomatik suluklu ve havalandırma sistemine sahip olmasıyla, Türkiye’deki diğer birçok hayvan hastanesinden farkını ortaya koyuyor.

YAVRULU ANNELERE AYRI ODA

Hastanede, 2 ameliyathane, dijital röntgen odası, ultrasonografi ile muayene odası, kan tahlil laboratuvarı, yoğun bakım ünitesi, kedi bakım ünitesi,  hayvan yıkama ve kurutma odası, ameliyat öncesi ve sonrası bakım odaları bulunuyor. Kuduz ve diğer zoonoz hastalıklara karşı 6 karantina odasına sahip hastanede, yavrulu her anne için mutlaka ayrı ve özel bir oda tahsis ediliyor.

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANAR UNUTULMADI

Bolu Hayvan Hastanesi sadece sokak hayvanlarına barınak sağlamıyor. Hastanede, atların, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların da bakılıp tedavi edildiği 3 ayrı barınak daha buluyor. Ayrıca, Hastane içindeki AR-GE binasında, hayvan sağlığı ve rehabilitasyonuna yönelik her türlü araştırma ve geliştirmeye yönelik bilimsel projeler yürütülüyor.

ÇOCUKLAR İLE MİS DOSTLARI KAYNAŞACAK

Bolu Hayvan Hastanesi, hayvan sevgisini çocukların kalbine daha çok küçükken işleyebilecek, sağlıklı ve güvenilir projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yıl sonuna kadar tamamlanacak “Doğal Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi” ile “Köpek Eğitim ve Aktivite Parkı” bu projelerden sadece ikisi.  Uzman Veteriner hekimlerce tedavi ve bakımları tamamlanan sokak hayvanları, Doğal Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sosyal yaşama uyum eğitimleri de alacak. Ardından dileyen çocuklar Doğal Yaşam Merkezi ya da Köpek Eğitim ve Aktivite Parkı’nda, köpeklerle biraraya gelebilecek, özel aktivite parkurlarında, çocuklar minik dostlarıyla çeşitli oyunlar oynayabilecek.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÖNLÜNE HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, Bolu Hayvan Hastanesi’nin, kapasitesi, çağdaş standartlara uygun alt yapısı ve düzenli eğitimlerle uzmanlıklarını güncelleştiren personeli ile tüm bölgenin büyük bir ihtiyacını karşıladığına işaret ederken, “Geldiğimiz noktada, artık hedefimiz, bir basamak daha yukarı çıkmak; çocuklarımızın gönlüne hayvan sevgisini aşılamak, içlerindeki sevgiyi daha da güçlendirmek” dedi.

“ALLAH’IN BİZE EMANETİ CANLARA SAHİP ÇIKIYORUZ”

“Kendisi de bir hayvansever olan Peygamberimiz, ‘Yeryüzündekilere şefkat ve merhamet gösteriniz ki gökyüzündekiler de size merhamet göstersin’ demiş. Yaşam hakkı, insanlar için olduğu kadar, can dostlarımız hayvanlar için de kutsal. İşte Bolu Belediyesi olarak, bölgenin en büyük Hayvan Hastanesi’ni kurarken, bu sorumluluk, anlayış ve sevgiyle yola çıktık.”  

  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
  • ALKIŞA DEĞER MUHTEŞEM BİR HASTANE
2 yorum yapılmış
  • Vatanda
    13 Eylül 2017 • 12:17
    Hastane hayvan hastanesi ama inşallah çalışanlar insan oğlu insan olur da yapılan emeğe değer
  • Sena
    15 Eylül 2017 • 02:33
    Köpek barınağı iyi tebrik ederiz ancak parklara yapılan kedi evleri perişan durumda tedavisini yaparak kedi evlerine saldiginiz kediler fazla yaşamıyor barınaklara yiyecek su koymak temizliğini yapmak çökmüş zor bu kadar yatırım personel amacına ulassin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.