VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 EYLÜL PERŞEMBE

14 Eylül 2017

........................

1- Kıbrıscık İlçesi Bölücekkaya Köyü halkından, Huriye MAMUR'un eşi, Akif, Emrah ve Ergün MAMUR'un babaları; İsa MAMUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Bölücekkaya Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Kırha Köyü halkından Merhum Mevlüt, Ahmet, Mehmet BAKİ ve Şadiye ÖZKÖK'ün anneleri; Ayşe BAKİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kırha Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Vakıfgeçitveren Köyü halkından Merhume Emine GÜLENÇ'in eşi, Vakıfgeçitveren köyü muhtarı Salim GÜLENÇ, Zeki ve Mustafa GÜLENÇ'in babaları; Zeynel GÜLENÇ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Vakıfgeçitveren Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Aşağı Civril mahallesi halkından, emekli öğretmen Mehmet YILMAZ, emekli Bolu milletvekili Metin YILMAZ ve Nezahat KÖRPE'nin babaları, Mehmet Ali KÖRPE, Niyaze YILMAZ ve Nursel YILMAZ'ın kayınpederi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri personeli İlker YILMAZ'ın dedesi, hafız; İbrahim Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağı Civril mahallesinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.