VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ

14 Eylül 2017

....................

Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) üye 57 kişi, İlçe Seçim Kurulu'na istifa dilekçelerini sundu. Grup adına konuşan Mustafa Özdemir, “Milliyetçi düşüncenin asla kabullenemeyeceği bir takım yanlışlara artık tahammülümüz kalmamıştır. Onun için dur demek mecburiyetindeydik” dedi.

Bolu’da MHP İl Başkanı Adem Evcil’in geçtiğimiz günlerde partiden bazı kişilerin ihraç edileceğini açıklamasının ardından bugün öğle saatlerinde bir araya gelen MHP üyeleri, Bolu Adliyesi’ne gelerek istifa dilekçelerini İlçe Seçim Kurulu’na verdiler. Aralarında eski il, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri ve kadın kolları üyelerinin de bulunduğu grup, daha sonra Anıt Park’ta bulunan Atatürk heykeli önünde basın açıklaması yaptı.

“DUR DEMEK MECBURİYETİNDEYDİK”

Grup adına konuşan eski MHP İl Başkanı Mustafa Özdemir, bir takım yanlışlara tahammüllerinin kalmadığını söyleyerek, “50 yıldır mücadelesini şerefle verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa etmek ve dilekçelerimizi vermek için bir araya geldik. 50 yıldır Türkiye’nin geleceği ve bekası için çok şeyler beklediğimiz partimizin giderek yanlış yollara girdiği, yanlış adımlar attığı, söz gelimi 15 yıldır partimize ağır küfürler eden bir siyasi partiyle yan yana gelmesi, onlara destek olması, canımızı dahi karşılıksız vereceğimiz parlamenter demokratik cumhuriyetin yok olması pahasına onlara destek olması gibi milliyetçi düşüncenin asla kabullenemeyeceği bir takım yanlışlara artık tahammülümüz kalmamıştır. Onun için dur demek mecburiyetindeydik” dedi.

“SİYASETE DEVAM EDECEĞİZ”

“Türkiye’nin kaderini hiç kimseye terketme niyetinde değiller. Ama en doğrusu hangi grup olursa, hangi kuruluş olursa orada mücadelesine devam etmek üzere tabi ki siyasete devam edecektir. Onu da çok kısa süre içinde Türk kamuoyu anlamış olacaktır.”

  • MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ
  • MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ
  • MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ
  • MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ
  • MHP'DEN 57 KİŞİ İSTİFA ETTİ
3 yorum yapılmış
  • MutluCivan
    14 Eylül 2017 • 06:21
    İsabet olmuş, Her seçim arifesinde malazgirtten bir gedik ,,açıp girdik v.s biz seksen öncesi diye başlayan hikayeleri dinlemeyiz ve önümüze bakarak ,güncel Türkiye siyasetine odaklanıp önümüzü görmemize engel kişiler olmadan ,liderine ve parti içtüzüğüne bağlı değerli büyüklerimizle daha dinamik bir şekilde Memleketimize faydalı ola bilmenin gayretiyle çalışırız. Allah'ın yardımıyla.
  • Trkerdurmus
    14 Eylül 2017 • 13:26
    50 yıldır siyaset yaptığın bir yuvadan 50 saniyede ayrilabiliyosan ve çıkıp şov yapabiliyorsan bir art niyet ararim ben arkadas dava adamı davasını ne yariyolda bırakır nede satar ancak basit ve ülkücü olmayan insanlar çeker gider
  • Mustafa
    14 Eylül 2017 • 11:22
    Cok iyi olmus zaten yillardir sadece adı mhp li idi icraatları yoktu.halk sadece seçim zamanı görüyordu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.