VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEN FETÖ'CÜ DEĞİLİM BAŞVURULARI SONA ERDİ

16 Eylül 2017

.......................

Bolu’da FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında açığa alınan veya görevlerinden uzaklaştırılanlar için 17 Temmuz’da başlayan OHAL başvuruları sona erdi. 2 ayda 390 kişi başvuru yaparak işlerine iade edilme talebinde bulundu. 15 Eylül tarihi itibariyle görevinden ihraç edilenlerin sayısı 542, görevden uzaklaştırılanların sayısı ise 85 olarak açıklandı.

15 Temmuz’un faillerinin bulunabilmesi için çıkarılan KHK’lar ile şüpheli kapsamına giren birçok kişi açığa alındı veya görevlerinden uzaklaştırıldı. Bu kişilerin başvuruda bulunabileceği OHAL komisyonu 60 gün süreyle başvuruları kabul etti. Bolu’da 390 kişi OHAL Bürosuna başvurarak işlerine geri dönmeyi talep etti. Bolu’da Eylül tarihi itibariyle görevinden ihraç edilenlerin sayısı 542, görevden uzaklaştırılanların sayısı ise 85 olarak açıklandı.

Kaynak: Ebru Eyvazoğlu - Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • EkremVeliolu
    17 Eylül 2017 • 01:42
    "BEN FETÖCÜ DEĞİLİM" DEMEK YETİYOR MU?FORMATA UYMAYAN GAZETECİLER, EĞİTİMCİLER, AKADEMİSYENLER(BİAT ETMEYENLER) İÇERDE, BAŞ ROL OYUNCULARI DIŞARDA.İnsanların bazıları henüz mahkemeye çukmadı, suçlarını, iddianamenin ne olduğunu bilmiyor. Yazıktır, günahtır.Ben fetöcü değilim, güzel bir savunma.Ülkemizde ADALET epeyce yol katetmiş. Ben fetöcü değilim de kurtul.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.