VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ KALİTELİ EĞİTİMLE GÖZ DOLDURUYOR

16 Eylül 2017

.....................

Bolu’da 2017-2018 yılının gözde eğitim kurumlarından Özel Çamkent Anadolu Lisesi, öğrencilere tanıdığı kaliteli ve güvenilir eğitimle tercih sebebi olmaya devam ediyor. Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda bulunan lisede, modern ve yüksek teknolojiyle donatılmış laboratuarları ile kaliteli eğitim devam ediyor.  

Kuruculuğunu Ebru Akın’ın, Müdürlüğünü ilimizin sevilen öğretmenlerinden Ahmet Beykoz’un yaptığı Özel Çamkent Anadolu Lisesi eğitim imkanlarının dışında fiziksel mekanıyla da dikkat çekiyor.

12 KİŞİLİK SINIFLARDA EĞİTİM

Butik Lise olan Özel Çamkent Anadolu Lisesi, 12 kişilik sınıflarda öğrenim yapıyor. Öğrencileriyle daha fazla ilgilenerek hedefleri doğrultusunda rahatça yol alabilmek için sınıfları 12 öğrenciyle sınırlandıran Özel Çamkent Anadolu Lisesi, öğrencilerin bireysel gelişimleriyle de yakından ilgilenen kadrolarla yoluna devam ediyor.

HEDEFLERİ OLAN ÖĞRENCİLERİN YENİ ADRESİ

Şehir Merkezine yakınlığıyla tercih sebebi olan Özel Çamkent Anadolu Lisesi, modern ve yüksek teknolojiyle donatılmış laboratuvarları, bilime verilen önem, öğrencilerin rahat edebileceği fiziksel ortamlar ve hijyeniğiyle dikkat çeken yemek hanesiyle de öğrencilere verdiği değeri ortaya koyuyor. Eğitim kadrosunda tecrübeyle idealizmi birleştiren Özel Çamkent Anadolu Lisesi, ilimizde güvenilir kaliteli eğitim yeni adresi olmaya devam ediyor. 

Adres: Borazanlar Mah. Mehmet Akif Ersoy Bulvarı No:2 BOLU

Tel: 0374 222 38 38- 0553 750 98 38  

3 yorum yapılmış
  • snfmevcudu
    17 Eylül 2017 • 00:34
    dualarım sınıf mevcudunun 12 yi geçmemesi yönünde yoksa diğer özel liseler gibi işi tüccarlığa dönüştürmüş olup eğitimi amacından saptırma olasılığı yüksek. Paralı eğitimin de toplumun yüzde kaçına hitap ettiği de tabi tartışma konusu...
  • Mustafaakin
    17 Eylül 2017 • 20:12
    Bolu.ya gerçekten çok gerekli bir ökuldu emeği geçen herkese ve herkesten Allah razı olsun.
  • Bolulu
    21 Eylül 2017 • 05:29
    Daha başlamayan eğitimin kaliteli olduğuna nasıl karar verildi acaba? İlk mezunlarını verdiğinde ne kadarının hangi üniversitelere yerleştiğine bakmak gerekmez mi? Ya da birkaç ay ders işlenmesine... Saçma bir başlık olmuş. Fiziki şartlar eğitimin tamamını oluşturmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.