VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR 9 EKSİKLE GİTTİ

23 Eylül 2017

....................

Boluspor ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Erzurumspor karşılaşması için yola çıktı. Kırmızı beyazlı ekimizde sakatlıkları bulunan 9 oyuncu kadroya alınmadı. Teknik Direktör Fuat Çapa, “Belki haftalardır, aylardır bekleyip bu şansı göremeyecek arkadaşlar birden bu şansı değerlendirme fırsatı buldu. Onlar için iyi bir fırsat olacak” dedi.

 Boluspor Erzurumspor deplasmanına 9 oyuncusundan eksik gidiyor. Sakatlıkları devam eden Alim Öztürk, İshak Çakmak, Yusuf Emre Gültekin, Andre Santos, Guido Koçer, Mamadou Diarra, Özgür İleri, Sefa Yılmaz, Furkan Demir, kadroda, yer almadı.

GENÇLER KADRODA

Boluspor’un Erzuurmspor ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Gökhan Değirmenci, Ertuğrul Taşkıran, Sabri Can, Renato Arapi, Pedro Franco, Umut Meraş, Caner Cavlun, Furkan Şeker, Göksu Alhas, İrfan Başaran, Burak Asan, Chukwuma Akabueze, Melih Okutan, Mustafa Durak, Rydell Poepon, Mitchell te Vrede, Emre Adiloğlu, Mustafa Coşkun.

“HER PUAN UMUT VERİYOR”

Kafileyi tesislerden Boluspro Başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticiler uğurladı. Hareket öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bu süreçte her karşılaşma önemli. Çünkü lig daha yeni başladı. Puanlar hep birbirine çok yakın. Alınacak her puan bir sonraki hafta için umut veriyor. Çünkü hedefi olan bir takımız. Karşılaşmaya 3 puan almak için gidiyoruz” diye konuştu.

“BAZI OYUNCULAR İÇİN KENDİLERİNİ GÖSTERME FIRSATI”

“Biz şuanda elimizdeki olan kadroyu avantaja çevirebiliriz. Sezon içersinde zaman zaman bu durumlara düşebiliyorsunuz. Bizde belki biraz fazla oldu. Diğer taraftan da fırsat bulan oyuncular için çok büyük bir şans. Belki haftalardır, aylardır bekleyip bu şansı göremeyecek arkadaşlar birden bu şansı değerlendirme fırsatı buldu. Onlar için iyi bir fırsat olacak. Bizle sezon başından bu yana birlikte olan arkadaşlarımız bir kısmı. Geçen sezon bizle beraber olup, zaman zaman oynayıp, zaman zaman çok az süre bulan arkadaşlarımız görev alacak. Çok olumsuz olarak düşünmüyorum. Onların bizlere bir şeyler katacağına inanıyorum. İnşallah Pazar akşamı da mutlu bir şekilde geriye döneriz.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.