VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 8 EKİM PAZAR

8 Ekim 2017

.....................

1- Ulumescit Sazakiçi Muratlar Köyü halkından, Şerife EVREN'in eşi, Rasim, Nevzat EVREN ve Meral ELİKKAYA'nın babaları, Ahmet EVREN ve Fatma AKPINAR'ın kardeşi, Uğur, Ufuk, Tuğba, Erdal ve İbrahim EVREN'in dedeleri; Servet EVREN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Muratlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Sağlık Mahallesi 60 Evler sakinlerinden Merhum Zeynel BAYAZIT'ın eşi, Mustafa, Sevim ve Serpil'in anneleri, Ali Rıza KARAKAYA ve Kemal DOĞAN'ın kayınvalidesi; Sabahat BAYAZIT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mengen Gökçesu Kadılar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Yakabayat Köyü halkından Merhume Hayriye ÇELİK'in eşi, Sadettin, Behiye, Durmuş ÇELİK, Hikmet DURAK ve Fatma ASLAN'ın babaları, Hakan ÇELİK'in dedesi, Rıdvan DURAK, Muharrem ÇELİK ve Mehmet ASLAN'ın kayınpederi; Abdullah ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yakabayat Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Karaçayır Mahallesi halkından Merhum Hayri DİMİCİOĞLU ve Sabriye BAŞOFLAS'ın ablaları, Sevil MERCAN ve Semih DİMİCİOĞLU'nun halaları, Ayşe BAŞOFLAS'ın teyzesi; Şeref DEMİRÖRS Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığıtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Mengen İlçesi Akören Köyü halkından; Azime KUŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Akören Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.