VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VURDUKLARI DOMUZLA POZ VERDİLER

9 Ekim 2017

......................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde patates tarlalarına dadanan domuzu avlamaya çalışan köylüler zor anlar yaşadı. İki köpeği yaralayan azılı domuz, saatler süren sürek avı ile ancak avlanabildi. Köylüler avladıkları yaban domuzlarının fotoğraflarını ve av görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan köylüler vurdukları domuzla poz verdi.

Edinilen bilgiye göre, Mudurnu’da bir grup avcı, mahsullere zarar veren domuzun öldürülmesi için sürek avına çıktı. Mudurnu yakınlarındaki dağlarda dolaşan İsmail Dursun, Mustafa Varol ve Mehmet Çamlıca ile birlikte ormanda rastladıkları yaklaşık 180 kilo ağırlığındaki domuzu avladı. 3 yerinden isabet eden saçmalarla vurulan domuzu görenler, şaşkına döndü.

Mudurnu ilçemizde tarlalara dadanan ve çiftçilerin mahsullerine büyük zarar veren domuzlar önemli bir sorun haline gelirken, bir gurup köylü vatandaş çıktığı domuz avında iki azılı domuz vurdu. Av sırasında köylülere ait av köpeklerinden ikisi ağır şekilde yaralandı. Avladıkları yaban domuzlarının fotoğraflarını ve av görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan köylüler vurdukları domuzla poz verdi.

  • VURDUKLARI DOMUZLA POZ VERDİLER
  • VURDUKLARI DOMUZLA POZ VERDİLER
  • VURDUKLARI DOMUZLA POZ VERDİLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.