VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 10 EKİM SALI

10 Ekim 2017

...................

1-Gövem köyü halkından,  Merhume Nazira ACAR'ın eşi, Nazmiye SOĞUKÇELİK, Kadriye ve İbrahim ACAR'ın babaları, Avni SOĞUKÇELİK'in ve Asuman ACAR'ın kayınpederi; İsmail ACAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gövem Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Gölyüzü mahallesi halkından, Merhum Basri ve Nezaket KOÇ'un kızı, Fatma ÖZTABAK, Emine SARI, Sabire TEKE, Hatice ÇETİNKAYA ve Zahide OLKUN'un ablası, Sare, Necip, Nurettin ve Rabia KOCABAŞOĞLU'nun yengeleri, Mustafa KOCABAŞOĞLU'nun eşi, Murat ve Demet KOCABAŞOĞLU'nun annesi; Ayşe KOCABAŞOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Okcular köyü islamlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

 3-Çıkınlar mahallesi halkından, Merhum Sadık AKCAN'ın eşi, Mehmet, Zeynel, Mustafa, Ali Murat, Hamdi AKCAN ve Ayşe ALTINTAŞ'ın anneleri; Huriye AKCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarı Çıkınlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

 4-Dodurga Mahallesi halkından, Tarım İl Müdürlüğünden Emekli Fatma YALÇIN'ın eşi; Azmi YALÇIN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen İlçesi Akören Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Büyükberk köyü halkından, Merhum Emekli Öğretmen Mustafa ŞENER'in oğlu; Necip ŞENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün Büyükberk Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.