VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR KADININ ELİNDEN HERŞEY GELİR...

13 Ekim 2017

...................

Çöp ve atıl durumdaki malzemeler Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki atölyede değerlendirilerek sanat eseri haline getiriliyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu da Allah vergisi bir yetenek. Çöpe atılacak malzemeler bir sanat eserine dönüştürülebiliyor. Bu malzemeleri değerlendiren Elif Öztekin kızımızı tebrik ediyorum” dedi. Geri dönüşüm malzemelerinden yapılan eserler Karaçayır Parkı'nda çocukların olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekiyor.

Bolu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan atölyede çöpe gidecek lastik, plastik gibi malzemeler boyanarak ve diğer malzemelerle monte edilerek birer eser haline getirilmeye başlandı. Elif Öztekin isimli Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanı araba lastiğinden koltuk, kovalardan at,  çıkma malzemelerden kedi köpek figürleri yaparak atölyede hiçbir şey ziyan etmiyor.

“ALLAH VERGİSİ BİR YETENEK”

Yapılan eserler ilk olarak karaçayır parkında sergilenmeye başladı. Başkan Yılmaz ‘’Bu da Allah vergisi bir yetenek. Çöpe atılacak malzemeler bir sanat eserine dönüştürülebiliyor. Bu malzemeleri değerlendiren Elif Öztekin kızımızı tebrik ediyorum. Her bir çöpü bir esere dönüştürmüş’’ dedi.

  • BİR KADININ ELİNDEN HERŞEY GELİR...
  • BİR KADININ ELİNDEN HERŞEY GELİR...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.