VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARESİZ KADINI VATANDAŞLAR KURTARDI

19 Ekim 2017

...........................

Bolu’da, sokak ortasında karısını durdurduktan sonra defalarca bıçaklayan ve vatandaşların tepkisi sonrası kaçan Umut Tekin, gözaltına alındı.

Olay, Sümer Mahallesi Saka Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, berberlik yaptığı öğrenilen Umut Tekin isimli şahıs, eşi Sevim Tekin’i evine giderken sokak ortasında durdurdu. Karısıyla bir süre tartışan Umut Tekin, daha sonra yanında bulunan bıçağı çıkararak eşini defalarca bıçakladı.

Umut Tekin’in karısını bıçakladığı sırada çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri dışarı çıkarak olaya müdahale etmek istediği sırada, Tekin koşarak uzaklaştı. Kanlar içinde yerde kalan kadın olay yerie gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Karısını bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Umut Tekin, polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

4 yorum yapılmış
  • Nurglilmen
    19 Ekim 2017 • 06:30
    Buda adamım diye geziyi hak etmiyor karısı olarak böyle adamı hayvan barınağına kapatsınlar diğerlerine ibret olsun şerefsiz ya kadın senin adını ekmeğini hazırlayan böyle şeyi hak etmeyen biz bayanlar bunun için mi yuva kuruyoruz karışık kalasica serefsiz
  • Centilmen1481
    19 Ekim 2017 • 08:26
    Ya ne kadar cahil ve aciz yaratıklarsınız,kadına saldıran silah bıçak ve şiddet kullananlara ben.erkek demiyorum.Şu ana kadar 2017 yılı 10 aylık blanco 335 kadın hunharca katledildi,her gün.bir kadın ayda enaz 32 kadın katlediliyor buna kim dur diyecek bunlar sinek değil insandı.anaydı,eş 'di,kardeşti,ablaydı, öğretmendi, hemşireydi,öğrenciydi.peki bu vahşeti yapanları bakıyoruz elinden kibarca silahını alıp adilce yargılayıp besihaneye koyup dana gibi bes
  • volkana
    19 Ekim 2017 • 23:28
    Gencler siz bazi durumlarin farkinda degilsiniz.bunlarin durumu nedir bilemem lakin bosanma ile alakali bir durum soz konusu birsey diyemem..erkege muthis bir hukuksal zorbalik soz konusu. Cok merak ediyorsaniz face ye magdur babalar yazin ogrenin yapilanlari. Koca vahseti diyerek olusturulan alginin ne kadar adaletsiz ve suistimale edildigini goreceksiniz.
  • Samet
    20 Ekim 2017 • 23:01
    Bu benim BaBaM iyisallah hapislerde curur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.