VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE 22 İL BAŞKANI DEĞİŞİYOR

25 Ekim 2017

..................

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'de yenilenme süreci kapsamında 22 il başkanının değişeceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, canlı yayında AK Parti'de değişim ve istifalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“YENİDEN YENİLENME HAREKETİ”

“İstifalar bir son değildir, yeni bir başlangıç olabilir. İstifa eden belediye başkanlarımız, partimizde alınan kararları yerine getirmişlerdir. Bunların siyasi, hukuk, sosyal olarak sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. Bizim aldığımız kararlar neticesindeki istifaların kabulü bizim için yeniden bir yenilenme hareketidir. Biz hep bir değişimin adresi olduğunu söyledik. Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik.”

“VEDA PARTİSİ DEĞİL VEFA PARTİSİYİZ”

“Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir.” 

1 yorum yapılmış
  • DZCEL
    25 Ekim 2017 • 03:34
    ESKİ HIRSIZLARI ÇIKARCILARI YALAKALARI GÖNDERMEDİĞİ SÜRECE İLLERİN İSMİNİ DEĞİŞTİRSE BİLE FAYDASI YOK. MİLLET DOLDU İYİCE. YİYENİN YANINA KAR KALIYOR HER SEFER. DAHA HIRSIZLIKTAN CEZA ALAN SİYASETÇİ GÖREMEDİK. ONDAN SONRA MERAL AKŞENER KÖTÜ DERSİNİZ MİLLETE
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.