VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 EKİM PERŞEMBE

26 Ekim 2017

......................

1- Seben Kuzgölcük Köyü Dereceören Mahallesi halkından, Rabia SAYGI'nın eşi, Arif SAYGI'nın abisi, Merhum Mustafa SAYGI'nın kardeşi, Fatma, Nazmiye ve Mehmet SAYGI'nın babaları, Tayfun, Onur ve Serpil SAYGI'nın dedeleri; Mehmet SAYGI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Karacasu Santral Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Çepni Köyü halkından Merhum İsmail SAĞLAM'ın eşi, Selahattin SAĞLAM ve Hayriye TAŞDELEN'in annesi, Niyazi TAŞDELEN  ve Nezaket SAĞLAM'ın kayınvalidesi, Sadettin SAĞLAM, Nezaket SÜRÜCÜ ve Melehat ALICI'nın babaanneleri, Nihat TAŞDELEN, Mükerrem YILDIZ ve Nazife EMEN'in anneanneleri; Fatma SAĞLAM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Bahçelievler mahallesi halkından, Hikmet  ve Hafize FIRATLI'nın kızı, Emin FIRATLI'nın kardeşi, Uğur, Murat ve Zeynep FIRATLI'nın halaları, Necip ŞERBETÇİ'nin eşi, Ahmet ve Mehmet ŞERBETÇİ'nin anneleri, Aynur ŞERBETÇİ'nin kayınvalidesi, Damla, OĞUZ ve Olcay ŞERBETÇİ'nin babaanneleri; Hüceste Şerbetçi hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Borazanlar camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Paşaköyü mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • SabahatAytuar
    26 Ekim 2017 • 03:37
    Mekanın CENNET OLSUN NURLAR İÇİNDE YAT Huceste teyzem rahat uyu :(:(:(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.