VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 3 KASIM CUMA

3 Kasım 2017

........................

1- Beşkavaklar Mahallesi sakinlerinden, Merhum İhsan ve Merhume Beratiye ÖZBAY'ın oğlu, Fatma ÖZBAY'ın eşi, İhsan, Tuncay ve Olcay ÖZBAY'ın babaları, Emine KÜÇÜKERGÖR ve Birsen ÖZBAY'ın abisi, Dilek ÖZBAY'ın kayınpederi, İpek ÖZBAY'ın dedesi, Fizik Tedavi Hastanesi emekli personeli; Ruhi ÖZBAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Yeni Camii'de kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Taşcılar Köyü halkından, Gölyüzü Mahallesi sakinlerinden, Merhum Nazım TAŞCI'nın eşi Tugay personeli Orhan ve İsmail TAŞCI, Hacer ERDOĞAN ve Naci TAŞCI'nın anneleri, Siyami ERDOĞAN'ın kayınvalidesi; Seher TAŞCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Taşcılar Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Mudurnu İlçesi halkından, emekli öğretmen Makbule YARAŞ'ın eşi, Nejat ve Nilüfer YARAŞ'ın babaları, doktor Hayrettin YARAŞ'ın amcası, emekli  öğretmen;  Cemil YARAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Büyük Camii'de kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedilecektir.

4- Yeşilçele Köyü halkından, Fatih, Fatma ve Şerif BULUT'un babaları, Tahsin ve Kazım BULUT'un amcası; İdris BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeşilçele Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 5- Mengen İlçesi Pazarköy halkından Vehbi ve Emin TÜRKER’in kardeşi, Jale TÜRKER’in eşi; Süleyman TÜRKER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün  Pazarköy'de kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.