VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ İŞ ADAMLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

19 Kasım 2017

........................

Bolu’da, skolyoz hastalığıyla doğan ve bugüne kadar 18 kez kalbi duran 3 yaşındaki Berkay Özel’in tedavisi için gerekli olan 20 bin TL için Bolu’nun genç işadamları devreye girdi. Bolu Genç İşadamları Derneği Başkanı Erkan Bektaş, “Derneğimizde bulunan işadamlarımızla minik yavrumuzun bütün hastane giderlerini karşılayacağız” dedi.

Bolu’da yaşayan 37 yaşındaki Murat Özel ve 33 yaşındaki Özlem Özel’in tek erkek çocukları 3 yaşındaki Berkay Özel, skolyoz (omurganın yana doğru eğriliği) hastalığıyla doğdu. Doktorların, Özlem Özel’in hamileliği sürecinde çocuklarının skolyoz hastası olarak doğacağını söylemesine rağmen, evlatlarını dünyaya getirmek isteyen Özel çifti 3 yıldır çocuklarının skolyoz hastalığıyla mücadele ediyorlar.

3 YILDIR HASTALIKLA MÜCADELE EDİLİYOR

Asgari ücretle bir tavuk fabrikasında işçi olarak çalışan baba Murat Özel, Berkay’ın doğduğu gün yoğun bakıma alındığını ve 3 yılda toplam 18 kez kalbinin durduğunu belirterek, “Berkay doğduğu gün yoğun bakıma alındıktan sonra Ankara’ya sevkedildi. Ankara’da bir hastanede 60 gün boyunca tedavi gördü. Daha sonra soğuk su epilepsisi ortaya çıktı. Tedavisi için büyükşehirlerdeki bütün doktorları dolaştık. Tedavisi için İstanbul’da ameliyat olması gerekiyor. Ameliyat masrafı için de 20 bin lira talep ediliyor” dedi.

GENÇ İŞADAMLARI TAKDİR TOPLADI

Bolu Genç İşadamları Derneği, Berkay’ın hastane masraflarının tümünün kendileri tarafından karşılanacağını açıkladı. Erkan Bektaş başkanlığında Burak Özkan, Yasin Çarıkçı, Ali Gürsoy, Ali Eyvazoğlu, Ali Cebeci, Okan Kayışoğlu, Buğra Kırcalı, Murat Ceylan, Sercan Üsküp, Mustafa Sekmen, Suat Kalaycıoğlu, Samet Kocadağ ve Gökhan Yaman isimlerinin bulunduğu BOGİAD yönetimi Özel ailesi ile temasa geçip Berkay’ın tüm hastane masraflarını karşılayacaklarını söylediler.

5 yorum yapılmış
  • GltenGlener
    19 Kasım 2017 • 09:04
    Allah hepinizin gönlüne göre versin yolunuz açık olsun
  • Bolulu
    19 Kasım 2017 • 09:51
    Sizler gibi insanlar gurur verici ,Rabbim kazanlarınızı artırsın ....
  • metinylmaz
    19 Kasım 2017 • 06:22
    tebrikler
  • Krolu
    19 Kasım 2017 • 06:48
    Helal olsun hepinize tebrik ediyorum adamsınız .
  • Zafer
    19 Kasım 2017 • 15:08
    Allah hepinizden razı olsun siz görevinizi yaptiniz taktir allahtan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.