VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU BOLUSPOR ZEVK VERİYOR

25 Kasım 2017

....................

Boluspor deplasmanda Santos’un 52. dakikada attığı golle Elazığspor’u 1-0 mağlup ederek üst üste 3. maçını da kazandı. Boluspor puanını 17’ye çıkarttı.

Sait Karafırtınalar yönetiminde kendi evinde Samsunspor galibiyeti ile haftalar sonra 3 puanla tanışan Boluspor, Gaziantepspor deplasmanında 1-0’lık galibiyet sonrasında Elazığspor deplasmanından da 3 puan çıkarttı.  İlk yarıda iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken, oyun genelde orta saha mücadelesi içinde geçti. 

SANTOS SAHNEDE

İkinci yarıda Boluspor rakibinin etkili ataklarını  keserken, kontro ataklarla Elazığspor kalesinde gol aradı. 52. dakikada Elazığspor defansının hazırlıksız yakalandığı pozisyonda yanındaki Santos'a topu çıkardı tecrübeli oyuncunun ayak içi vuruşuyla Boluspor 1-0 öne geçti.  

ELAZIĞSPOR KIRMIZI KART GÖRDÜ

Elazığspor savunmasında Mehmet Yiğit 74'üncü dakikada kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra Boluspor rakip kalede inanılmaz pozisyonlar kaçırdı. Maçı ikiye taşıyamayan kırmızı beyazlılar maçın son bölümlerinde kalesinde pozisyonlar verse de, kaleci Gökhan'ın başarılı performansı maçı kazanmaya yetti. Kırmızı beyazlılar hafta içinde Kasımpaşa ile kupa mücadelesine çıkacak ve ligde hafta sonu Adanaspor'u ağırlayacak. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.