VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 10 ARALIK PAZAR

10 Aralık 2017

.....................

1- Tekke Yenipelitcik Köyü halkından, Seher ÖZTÜRK'ün eşi, Durmuş,Yılmaz, Nazile ÖZTÜRK, Emine ÖZEN, Zeynep ATEŞ ve Serpil TİTİZ'in babaları; Mustafa ÖZTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. cenazesi bugün Tekke Yenipelitcik Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Tabaklar Mahallesi halkından Merhum Tahir ŞERBETCİ'nin eşi, İhsan,Kahir ŞERBETCİ ve Feriha GÜLER'in annesi, Hülya ŞERBETCİ ve Hüsnü GÜLER'in kayınvalidesi; Fikret ŞERBETCİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Doğancı Köyü halkından, Şerafettin SEYİS'in eşi; Songül SEYİS Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı Köyü Hacı Bayram Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü halkından, Köroğlu Mahallesi sakinlerinden, Müzeyyen YERLİKAYA'nın eşi, Hasan, Muzaffer, Kadir YERLİKAYA ve Cevriye GÜLER'in babaları, Murat GÜLER, Ayten KARADUMAN, Şerafettin, Sadettin, Nurten, Onur ve Fuat YERLİKAYA'nın dedeleri; Mustafa Niyazi YERLİKAYAHak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Balcı Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Çaygökpınar Köyü halkından, İsmail ve Mahmure Özmen'in oğlu, İsmail ÖZMEN, Mehmet ŞAHİN ve Perihan YAMAN'ın abileri, Sima, Nisa ve Umut ÖZMEN'in babaları; Ümit ÖZMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

     Cenazesi bugün Çaygökpınar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6- Topardıç Köyü halkından Merhum Nazif ÖZYİĞİT'in eşi, Emine ÖZTAŞ'ın annesi, Metin ÖZTAŞ'ın kayınvalidesi; Arife ÖZYİĞİT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.