VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BENDEN DE 100 BİN TL İSTEDİ"

10 Aralık 2017

.........................

AİBÜ eski Rektörü Hayri Coşkun, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamayla Perşembe günü bazı işadamlarını tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Abant TV’nin sahibi Mehmet Altun’un kendisini de tehdit ettiğini ve 100 bin TL istediğini, ancak bu konuşmaya 3’üncü bir kişinin şahit olmaması nedeniyle şikayetçi olamadığını iddia etti. 

AİBÜ eski Rektörü Hayri Coşkun, tehdit ve şantaj yolu para aldığı suçlamasıyla şuanda Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan Abant TV’nin sahibi Mehmet Altun’nun kendisini de tehdit ettiğini ve 100 bin TL istediğini, ancak bu konuşmaya 3’üncü bir kişinin şahit olmaması nedeniyle şikayetçi olamadığını açıkladı.

COŞKUN’DA YAŞADIKLARINI ANLATTI

DELİLLENDİRİLMESİ MÜMKÜN OLMAMIŞTIR

Geçtiğimiz günlerde bazı iş adamlarından tehdit  ve şantaj yolu ile para aldığı suçlamasıyla gözaltına alınan M.A., bundan yaklaşık 5 yıl önce beni makamımda ziyaret etmiştir. M.A. bana 100.000 TL borcu olduğundan ve desteğe ihtiyacı olduğundan bahsetmiş, devamla elinde benimle ilgili bir dosya olduğunu ve bu dosyanın ulusal bir TV'ye servis edileceğini söylemiştir. Ben de kendisine, kimseye verilemeyecek bir hesabım olmadığını ve elinden gelini ardına koymamasını söyleyerek M.A.'yı makam odamdan kovmuştum. Konuşma iki kişi arasında geçmiş olmasından dolayı delillendirilmesi mümkün olmamıştır. Bundan dolayı davacı olunamamıştır, ancak olayın meydana geldiği gün eski Tarım Bakanı Sayın Mehdi Eker beyi arayarak M.A.'nın bakan müşaviri sıfatıyla şahsıma şantaj yaptığını ifade ettim. Sayın Bakan 'ben gereğini yaparım' dedikten sonra konunun takipçisi olmadım.

 

KENDİSİNİ DE TV'SİNİ DE KALE ALMADIM

Ancak malum televizyon sahibi kişinin bu olaydan sonra "Biz adama Paralelci dersek kimse bunun altından kalkamaz" mahiyetinde konuşmalar yaptığı ve  aleyhimde sahibi olduğu TV'sinde mesnetsiz pek çok haber ve programlar yaptırdığı da kamuoyunun malumudur.  Kesin olarak belirtmek isterim ki,  M.A. ile yukarıda bahsettiğim olaydan sonra hiç görüşmedim ve hiç bir surette kendisini de TV'sini de kale almadım. Ancak tarafıma yapılan şantajı, delil yetersizliğinden ötürü hukuk ve diğer yasal yollara taşıyamadım.  İdari anlamda ise gereğini yapıp gerekli talimatları vererek M.A.'nın sahibi olduğu TV'den gelen tüm talepleri reddettim ve yapılan bu şantaja asla geçit vermedim. Haberde geçen ve şahsımın açıkları olduğunu ima eden ifadeler doğru olmayıp bu tür ima, çıkarım ve yorumları kesin bir dille reddettiğimi, şahsımı zan altında bırakan bu ifadeler ile ilgili olarak  hukuki haklarımı saklı tutuğumu  basın ve kamuoyuna saygıyla duyururum.

1 yorum yapılmış
  • HayrettinAytar
    13 Aralık 2017 • 12:01
    Siz çokmu doğrusunuz,,,,,,madem bu açıklamayı yapacak kadar cesurunuzda,,,niye olay ortaya çıkmadan açıklama yapmayıp şimdi yapıyorsunuz her zamanki gibi ikili oynuyorsun hoca,,,kamuoyu vicdanında kendinimi aklamaya çalışıyorsun,,, zamanında dağıtamadığın adalet,,,aldığın ahlar yanına karmı kalacak sandın...bak ben ismimide yazıyorum ve haykırıyorum,,,hem dünyada hem ahirette iki elim iki yakanda olacak unutma...sümen altı yaptıkların bir bir çıkacak ortaya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.