VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MENGEN'DE YOL SORUNU KALMADI

13 Aralık 2017

......................

Bolu’nun Mengen ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Göreve geldiğimizde 6 bin metrekare yapılmış yol vardı. Biz 2014 yılı Mart ayından bu yana 150 bin metrekare yol yapım çalışması yaptık. İlçede parke taşı döşenmeyen ve asfaltlanmayan yer kalmadı” dedi. 

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, ilçede göreve geldiği günden bu yana toplam 150 Bin metrekare yol yapım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Çalışan işçilerle birlikte son taşı koyarken yol yapımı çalışmasını kola ve kaba bisküvi ile kutladık. Çağdaş belediyecilik anlayışının birinci önceliğinin su ve yoldur. Mengen'de vatandaşımızın çamur derdi bitti" diye konuştu.

 30 Mart 2014 seçimleriyle başkanlık koltuğuna oturan CHP’li Turhan Bulut o günden bu güne geçen zaman içinde yapılan yol çalışmaları hakkında Özgür Bolu Gazetesi’ne açıklamalar yaptı.

“ÇAMURLU AYAKKABIYLA GİTMEKTEN BIKMIŞTIK”

“30 Mart 2014 yılında vatandaşımızın özgüveniyle yerel yönetimde yetki aldığımızda, şuan ki görev sorumluluğumuzu aldığımızda, 6 bin metrekare yapılı yol vardı. Arkadaşlarımız bu konuda ivedi bir çalışma gerçekleştirdi ve yapılması gereken yol miktarının 70 bin metrekare olduğunu tespit ettik. 4 mahallemizde bir çok yolumuz maalesef topraktı. Seçim çalışmalarımız sırasında her eve çamurlu ayakkabılarla gitmekten bıkmıştık. Biz çağdaş belediyecilikten söz ederken önce yol ve su sorunun çözümünü söylüyoruz. Bu iki konu çözülmeden çağdaş belediyecilikten söz edilemez.”

KABA BİSKÜVİ İLE KUTLAMA

“Şu an Mengen ilçe sınırları içerindeki bütün yolların çalışmasını geçen hafta bitirdik. Bu çalışma içerisinde asfalt, bordür ve parke toplam 150 bin metrekare yol çalışmasını tamamladık. 2017 yılı yol çalışmamızı da bütün Mengen'in yollarını yaparak tamamlamış oluyoruz. Bundan bir hafta önce pazar günü son taşlarımızı koyarken işçilerimizle birlikte kola içerek ve bizim buranın kaba bisküvisiyle birlikte kutlamasını yaptık. Yol çalışmamızı tamamlamış olduk.”

“VATANDAŞLARIMIZ TEŞEKKÜR EDİYOR”

“Seçim çalışmaları sırasında bir teyzeden oy istemek için gittiğimizde Mengen'in yol sorununu çözeceğimizi söylemiştik. Kendisi bize ‘Oğlum senden önceki belediye başkanları da aynı şeyleri söylediler. Sen seçilirsen sende onlar gibi 5 sene görev yapar gidersin, yolları filanda yapmazsın’ demişti. Yol çalışmalarımıza başladıktan sonra teyzeyle karşılaştık kendisi bana o zaman ki konuşmamızı hatırlattı ve teşekkür etti. ‘Madem bu yollar yapılabiliyordu neden biz o kadar zaman çamurun içinde kaldık diye beyime söyledim’ dedi. Sana bu yolları yaptığın için çok teşekkür ediyoruz’ dedi. Biz tabi vatandaşlarımızdan bu yönde tepkiler duyunca çok mutlu oluyoruz. Mengen'de şuan yapılmayan yok kalmadı. Yol çalışmamızı bitirdik.”     

  • MENGEN'DE YOL SORUNU KALMADI
  • MENGEN'DE YOL SORUNU KALMADI
  • MENGEN'DE YOL SORUNU KALMADI
  • MENGEN'DE YOL SORUNU KALMADI
5 yorum yapılmış
  • AdilERDOAN
    13 Aralık 2017 • 09:44
    Amaç insana insanlığa hizmet etmekse çare bulunur çareyi bulan başkanımıza mengenli ler adına teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar kolay gelsin.
  • Emrahakyol
    13 Aralık 2017 • 20:08
    Baskanim tesekkurler.
  • Muratsenol
    16 Aralık 2017 • 07:48
    Mengen de 2000 m. Kare. Yerim var top sahasi ile. Keller yolu arasinda. Yillardan beri. Vergisini vetiyoruz. Arsa. Olarak. Vergisini. Vatandaskik gorevi olarak oduyorum. Bu vesile ile yerime. Ev yapamiyorum. Mengen in yol sorunu yok deyince. Ben de. Nacizane simintimi soyleyeyim dedim. Bu arssma evvyapamiyorumm yol. Yok. Iz. Yok. Tatladsn geciyorum. Tarla sahibi birakmiyor. Bilmem anlatabildimmi. Iste. Ben de ev yapmak isterim. Ama. Yol. Yok. Yol. Ilgilenilmesini. Bu zor durumdan kura
  • erolturan
    16 Aralık 2017 • 12:33
    yolu bizim tarlalara yapıyor acaba kendi tarlasından hiç yol yaptırdımı merak ediyorum başkasının tarlasından beleş yol yapmak kolay oy almak için nasıl olsa hacıahmetler köyü tarlaları beleş
  • Mustafa
    13 Eylül 2018 • 07:06
    Bosversenize mengen gökçesu çorak mıtırlar koyunün yollarına baksınlar yol. Varmıymış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.