VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MALDİVLİ BAKAN BOLU'YU ÇOK SEVDİ

15 Aralık 2017

......................

MALDİV Cumhuriyeti Altyapı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Mohamed Muiz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Maldiv Cumhuriyeti Altyapı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Dr. Mohammed Muiz, ailesiyle birlikte bir haftalık tatil için Bolu'ya geldi. Eşi ve 3 çocuğuyla birlikte Bolu’nun turistik yerlerini gezen Maldivli Bakan tatilinin son gününde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bolu’nun yüzde 65'i ormanla kaplı olduğunu, yaklaşık 200 kadar göl ve gölet bulunduğunu ifade ederek, “Bolu 4 mevsimi ayrı güzellikte olan bir şehir. İşte bu nedenle bizler buraya 'Tabiatın kalbi Bolu' diyoruz. Bolu gelecekte turizm, sağlık, spor ve üniversite kenti olacak. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Maldivler ile turizm konusunda iş birliği yapmaya hazırız." dedi.

Bakan Muiz ise Bolu’yu çok beğendiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Maldivler dümdüz ve her mevsim 28-35 derece sıcaklık olan bir yer. Bolu'ya da karla kaplı bembeyaz eşsiz manzarayı görmek için geldik. Birkaç yeri gezdik ve çok beğendik. Şu an hava sıcaklıkları biraz yüksek, o nedenle çok fazla kar göremedik ancak ileride kış mevsiminde yine gelmeyi düşünüyoruz. Bolu turizm için mükemmel bir şehir. Çok şanslısınız."

Ziyaret sonunda Bakan Muiz ve Başkan Yılmaz birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.