VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARAFIRTINALAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

24 Aralık 2017

........................................

Haber - Erol DEĞİRMENCİ

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “İnşallah ikinci devrede aynı konsantre ile lige başlarsak çok daha farklı bir yerde bitirebiliriz. Benim inancım o yönde. Oyuncularımı da bunu söylüyorum. Arayı en iyi şekilde değerlendirip, taraftarlarımızın karşısına daha farklı ve güçlü bir Boluspor olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

 TFF 1. Lig’in ilk devresinin kapanış haftasında Denizlispor ile 1 – 1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar maçı değerlendirdi.

“DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Karafırtınalar, “Bir puan kazandık gibi görünüyor ama aslında iki puan kaybettik. Deplasmanda alınan puanlar değerlidir her zaman. Bu maç için geçerli değil belki ama iyi hazırlanmıştık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyon olarak üstündük ama değerlendiremedik. İyi mücadele vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum mücadeleden dolayı. İlk yarıda çok avans verdik, 10’ncu haftaya kadar. Daha sonra bir toparlanmamız oldu. İnşallah ikinci devrede aynı konsantre ile lige başlarsak çok daha farklı bir yerde bitirebiliriz. Benim inancım o yönde. Oyuncularımı da bunu söylüyorum. Arayı en iyi şekilde değerlendirip, taraftarlarımızın karşısına daha farklı ve güçlü bir Boluspor olarak çıkmak istiyoruz.” Diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.