VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HERO TİŞÖRTLÜ HAİN BOLU’YA GELİYOR

28 Aralık 2017

.........................................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Marmaris’te suikast girişiminde bulunan 43 darbeci Türkiye’de çeşitli cezaevlerine dağıtıldı. Darbecilerden biri olan ve ‘Hero’ yazan tişörtle ülke gündemine oturan Gökhan Güçlü ise cezasını Bolu F Tipi Cezaevi’nde çekecek.

Cezaevine nakledildiği sırada ‘Hero’ yazan tişörtü ile ülke gündemine oturan Gökhan Güçlü, Bolu F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Disipli cezası bulunan Güçlü’nün, tek kişilik hücrede kaldığı öğrenilirken, çeşitli hakları sınırlandırılmış durumda. Eski MAK Astsubayı Güçlü, Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 13 Temmuz tarihli celsesine geldiği esnada, giydiği Türkçe anlamı ‘Kahraman’ olan ‘Hero’ yazılı büyük infial oluşturmuştu. Bu olay sonrası darbecilerin duruşmaya ‘Tek tip’ kıyafet ile gelmesi gündeme taşınırken, son KHK ile bu konuda bir düzenleme yapılmıştı.

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suiakast girişiminde bulunan 43 darbecinin, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki cezaevlerine sevk edilmesine karar verildi. Türkiye gündemine oturan darbeci Gökhan Güçlü ise Bolu F Tipi Cezaevi’ne sevk edildi. Güçlü’nün 4 defa ağırlaştırılmış müebbet ile toplam 25 yıl cezası bulunuyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.