VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

52’İNCİ YAŞ HEDİYESİ

28 Aralık 2017

...................................

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Boluspor evinde Teleset Mobilya Akhisarspor’u 2 – 1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Boluspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında kontrolü ele alan kırmızı beyazlı takımımız, dengeli ataklarla karşı kaleye yüklendi. Maçın 27’inci dakikasında Peopon, Mustafa Yumlu tarafından yere düşürüldükten sonra gözler maçın hakemine döndü. Poepon’un bari gol şansında olmasından dolayı takımımız kırmızı kart bekledi. Maçın hakemi Suat Arslanboğa ise itirazlara aldırış etmeyerek, Mustafa Yumlu’ya sarı kart gösterdi. Kırmızı beyazlılar ilk yarının devamında da topu ayağında tuttu fakat bir türlü istediği pozisyonlara giremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı gölsüz eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARI BAMBAŞKA BİR BOLUSPOR

İkinci yarı düdüğü itibari ile Boluspor, defansif bir futbol oynamaya başladı. Topu ayağında tutan konuk ekip, Boluspor’a fazla topla oynama şansı vermedi. İkinci yarının başların ciddi bir pozisyon üretemeyen takımımız, 64’üncü dakikada şoku yaşadı. Akhisarspor’un yakaladığı atakta Muğdat Çelik, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımını 1 – 0 öne geçirdi.

RAKİP SKORA DENGE GETİRDİ

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında geriye düşen takımımız, topla daha fazla oynamaya başladı. Ciddi gol arayışlarına giren takımımız istediğini 85’inci dakikada buldu. Sol kanattan gelen ortada konuk takımın defans oyunucusu Kadir Keleş, topu kendi ağları ile buluşturdu ve skora denge geldi.

ALTIN ÇOCUK MELİH

İlerleyen dakikalarda ise Poepon sol kanattan ortasında Melih’in vuruşu direkten döndü. Bu pozisyon sonrası öne geçmek için saldıran kırmızı beyazlı takımımızı, genç yetenek Melih Okutan öne geçirdi. Sol kanatta aldığı pasla topu süren Melih Okutan, topu düzeltip ayak içi ile düzgün bir vuruşla takımını 2 – 1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Akhisarspor’u 2 – 1 mağlup etti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.