VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JANDARMA, YILBAŞI ÖNCESİ GÖZ AÇTIRMADI

29 Aralık 2017

.....................................

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet Suçları kapsamında yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak, sahte içki ve ruhsatsız silah yakalandı.

Bolu ve Gerede Cumhuriyet Başsavcılıkları’nın ortak çalışması ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı, Merkez, Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde ikamet eden 6 şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Dörtdivan Doğancılar Köyü’nde yapılan operasyonda 3 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör ile 2 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ve 8 litre bandrolsüz votka ele geçirildi.

HEM TABANCA HEM TARİHİ ESER

Bolu Merkez ve Gerede ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 1 adet 20 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği 8 adet metal dedektör 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

İNSANLARIN CANLARINA KAST EDECEKLERDİ

Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yeniçağa Çingençeşmesi mevkiinde yol kontrol ve arama uygulamalarında 2 şüphel şahsın bulunduğu otomobilde, sahte bantrollü oldukları anlaşılan çeşitli markalarda 45 litre viski, 9 litre votka ve 5 litre rakı olmak üzere toplam 59 litre alkollü içki ele geçirdi. Gerede Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile şüpheli şahıslar gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Jandarma ekipleri kaçakçılığı önlemek adına bu tip uygulama ve operasyonların devam edeceğini açıkladı.

  • JANDARMA, YILBAŞI ÖNCESİ GÖZ AÇTIRMADI
  • JANDARMA, YILBAŞI ÖNCESİ GÖZ AÇTIRMADI
  • JANDARMA, YILBAŞI ÖNCESİ GÖZ AÇTIRMADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.